Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
Ez a játék elképesztően szép lett, az idei év egyik legszebb játéka. Bár nekem nincs meg a game, a gépem nem elég erős hozzá, de 4K60fps videókon keresztül is nagyon brutál jól néz ki (RT nélkül is), főleg 60 fps-n. Bagley pedig hatalmas arc benne, pontosabban MI, nagyon jó dumái vannak, de néhány NPC beszólásán is hatalmasat felröhögök.
A pókdrónok pedig szintén kiváló újítás.
Szóval ez a game az én szememben az év egyik legjobb alkotása.Az egyetlen, amit hiányolok az első rész óta, az a csodaszép wind effect, a Legion-ben minden fa és egyéb növény mozdulatlanul áll időjárástól függetlenül, míg az első részben nagyon szépen wind animation volt minden növényen, de leginkább a fákon, az azért sokat hozzáadott az atmoszférához.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Androidos fejegységek
- Nők, nőügyek (18+)
- Bluetooth hangszórók
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest