Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kareszovics #15 üzenetére
"A Relic által hegesztett WH40K-s akció játék eredetileg csak konzolokra jelent volna meg, azonban a napokban a Relic egyik fejese olyan nyilatkozatot tett, ami szerint ők figyelnek a játékosok visszajelzéseire, és amennyiben kellő érdeklődés mutatkozik a PC-s port iránt ők elgondolkodnak az elkészítésén."
-
64b0r
aktív tag
PC-re miért nem adják ki? Így nem fogok vele játszani..! Persze az ő bajuk!
-
Killer01
őstag
Pedig jöhetne PC-re, marha jók a Warhammer 40k játékok. Igaz, nekem az egész univerzum a kedvencem, ami megjelent magyarul könyvben azt el is olvastam.
-
riolobo
tag
Az utóbbi időben eléggé megtetszett ez Warhammer 40k univerzum(először a DoW II kapcsán) úgyhogy örülnék egy pc-s kiadásnak. Pont akkoriban gondolkodtam egy xbox 360 beszerzésén mikor az első trailer megjelent a játékból így fel is csillant a szemem de sajna úgy alakult ,hogy el kellett halasztanom a dolgot.
-
Szirti
tag
Nem ígérkezik rossznak a játék.
A Relic által hegesztett WH40K-s akció játék eredetileg csak konzolokra jelent volna meg, azonban a napokban a Relic egyik fejese olyan nyilatkozatot tett, ami szerint ők figyelnek a játékosok visszajelzéseire, és amennyiben kellő érdeklődés mutatkozik a PC-s port iránt ők elgondolkodnak az elkészítésén.
Ez a vagy lesz pc port vagy nem kategória.
-
Sicilian
addikt
Akkor ebből is kimaradok...
-
Nem úgy volt, hogy lehet jön PC-re is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gombászkönyvek egyben
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest