Új hozzászólás Aktív témák
-
bullseye
addikt
válasz
rapidswarm #16 üzenetére
off
totál másról beszélgetünk itt a topikban. az időrendet, meg legtöbbünk ismeri.on
azért a sima WH sem volt annyira wow-os, ahogy hallottam. -
rapidswarm
csendes tag
Már hogy lenne wow klón
mikor a warhamer 1980-as...
Nézz utána! Évekkel előbb megszületett, és mielőtt mindenki wowhoz hasonlítaná (csak azért mert mmo) hadd emlékeztesselek titeket, hogy ez scifi, a Blizz-nek is van nagy scifi játéka, ugyebár a zergeket mindenki ismeri.
De mielőtt mindenki elkezdené kijavítgani a hozzászólását, hogy akkor starcraft lesz, csak mmo-ba nem rts-be, had emlékeztessek megint mindenkit hogy a szarkraft a zergjeivel együtt csaknem 18 évet késett a 40K-hoz és a tiranidokház képest.
tulajdonképp a blizzes W3 és SC -t összevetve a GW-s warhammer univerzumokkal, igazából az 1etlen külömbség az a -kb.- 18 év amivel előbb elkészült a WH univerzum.
Röviden ennyit akartam hozzászólni a kopiról meg klónokról meg egyébb, a másolást feltételező hozzászólásokhoz.- Egyébként meg amit szívessen kipróbálnék, az a könyvtáros kaszt
-
csaabz
őstag
Warhammer 40k univerzum.
Ez az, amit akkor is kipróbálnék, ha mindenhol 50%-os értékelést kapna.
Kötelező.
Egyébként a 18-as karika egy dolog, de legyen igényes!!
Indítani egy Gray Knight-ot, aztán meg 1 orkot -
Exhodus
tag
Viccesen hangzik hogy Káosz lenne a Warhammer 40k szerveren
Mondjuk addig nem gond amíg nem engedsz Inquisithort vagy egyéb birodalmit a fertőzött HW közelébe
Szerintem erre a megoldás az lenne, hogy akkora univerzumot kell létrehozni, hogy ne legyen zavaró a dolog hogy minden más fajjal harcban álsz, ami mondjuk a Birodalom részéről nem is gáz, az eldáknak meg ottvannak a Craftworld-ök, az orkokat meg a Tyranidákat meg npc ellenfeleknek raknám be másra úgysem jók. Tauk is birodalmat alkotnak, káoszéknak is van pár bolyólyuk, meg az mondjuk sokat doba ha a harc ténylegesen bolygókért és szektorokért menne, nem csak egy-egy területért ugyanazon a bolygón.
-
bAtt001
addikt
Ezért mondtam hogy nem tudom elképzelni a fajokat mert hát mindenki mindenki ellen az picit káosz lenne.
Abban igazad van ha normálisan akarnák megcsinálni az egész univerzumot akkor tuti 18+ lenne a játék és ezzel csak messziről integethetne a 10 körüli kockafiúknak és lányoknak. (legalábbis eredeti szerveren) -
Exhodus
tag
Igazság szerint a Warhammer 40k univerzumban alapból is minden faj egymás ellen van, talán csak a Tau Empire fogad be idegen fajokat.
Szerintem a W40k univerzumut hűen átadni már elég nagy újdonság lenne hogy kiemelje minden más mmo közül, de ahhoz úgyis gyávák, mert akkor a 12 éves vérpistikének nem engedi meg az anyukája hogy előfizessen...
-
bAtt001
addikt
Nem régen kezdtem olvasni a WH40k könyveket és nagyon megtetszett az egész univerzum ami köré épülnek. Valahogy nem tudom elképzelni ezt egy játékban. Most akkor minden faj egymás ellen lenne?
Meg a szokásos duma hogy valami igazán nagy újítást kell hozni ahhoz hogy életben tudjon maradni a piacon. Reméljük sikerül ezt megvalósítani és nem csak kiadni még egy mmo-t amire fél vagy egy év után már senki sem emlékszik. -
Exhodus
tag
Már allig várom hogy lássam mondjuk az Ultramarine Primach-ot nagy sárga quest kérdőjellel a feje felett, aztán elküldjön, gonosz háromfülű káoszfertőzött nyulakat ölni a mezőre. Vagy a nyugodt és barátságos mindennapi életet egy káosz campben, barátságos npck sétálgatnak fel alá, néhány jó szóval illetnek ha odalépsz vagy mittomén, meg barátságos meleg szinek fogják uralni a játékot remélem, sehol egy vércsepp milyen már az elvégre...
-
UnSkilleD
senior tag
na ezt nagyon várom!
-
Exhodus
tag
Hmm, ez érdekesnek ígérkezik, csak könyörgöm legyen rajt minimum 18-as karika, és legyen hű az univerzumhoz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Eddig meglehetősen keveset hallottunk a WH40k MMO-ról, az E3 alkalmával végre ez is változik.
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- Dell notebook topic
- Elküld még 6000 embert a Microsoft
- Házimozi belépő szinten
- Elemlámpa, zseblámpa
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Witcher topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 WINDFORCE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 AORUS MASTER - Új, 3 év garancia - Eladó!
- L14 Gen4 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 7730U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Gamer laptop MSI Thin GF63 12VE -641
- ZBook Power 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H NVIDIA T1200 32GB 500GB NVMe ujjlolv gar
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 05.03
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest