- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
D-Roy
tag
válasz
petya9208 #14 üzenetére
Szia!
Szedd le a legfrissebb emulátort(0.10).
Itt nem kell a biossal sem bajlódnod,egyszerűen csak telepíteni kell a cab file-t a készüléken.
Miután feltelepült elindítod az alkalmazást,majd betallózod a ps játék lemezképét.
innen letölthető -
petya9208
csendes tag
Sziasztok van egy Giga-Bite Gsmart s1205-os készülékem megcsináltam mindent lépésről lépésre felmásoltam az Fpsece mappát a gépemre elinditum az exe.-t be jön az alap menü kiválasztom a gépre felmásolt bios fájlt scph1001bin-ről van szóó én azt másoltam fel beállítom arra utánna start kiválasztom a felmásolt ISO fájlt azt is kiválasztom és kiír egy olyan hiba üzenetet hogy cd-rom initialization failed le ok-olom és kapok egy fekete képernyőt az fps-t mutatja fix 100 felett és még mutat egy ilyet 256x240 és itt meg is áll a folyamat ha valaki tud erre valami megoldást nagyon megköszönöm
várom a válaszokat
-
D-Roy
tag
Keresek Supporter verziót megvételre!
[link] -
katona.t
tag
Ha kontrollert csatlakoztatok, akkor hogy állítom be az analógot?
Minden gomb megy, csak kormányozni nem tudok... -
Dictator^
veterán
kib@szott nagy up.
0.10-es verzióban, onboard screenre , hogy állitod be a gombokat?
-
Wajk
addikt
az FPSEce egy free fejlesztés, nem igazán értem mi a gond, legfőképpen törölheted is a cikket mert így semmi értelme, hogy mindennek a helyére csilalgot tettél.
ez azoknak készült akiknek Playstationjuk van és szeretnének a pocket pc-iken játszani vele. ez igen is legális akár hiszed akár nem. -
Balinov
titán
üdv Wajk,
nekem nem baj,csak nembiztos,hogy a Ph!-t vállba fogják ezért veregetni,mivel ha jól tudom,még mindíg copyright-os a ps..
neves EMU-s oldalakon majd minden esetben írják is a Disclaimer-ekben,hogy magának a konzolnak a romját ne keressétek,mer illegális,bla-bla-bla.
Amugy qrvára tetszik,kár,hogy k750-emen meg sem érdemes próbálnom...de ahogy elnézem,csak ezért érdemes lenne egy pda-ra beújjítani..minden tisztelm a fejlesztőké -
Balinov
titán
Hali,
az a baj,hogy ps bios image,khm...hogyismondjanm,nem épp legális.. -
Wajk
addikt
köszönet
-
blueMerle
veterán
Ez nagyon tetszik, hihetetlen mire képesek a kéziszámítógépek. Bár kipróbálni nem tudom, mivel nekem csak egy csoffadt K750i-m van
érdeklödve olvasom tovább. Sok sikert a folytatáshoz én nagyon várom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Asztalos klub
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- MIUI / HyperOS topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest