Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
petya9208
csendes tag
Sziasztok van egy Giga-Bite Gsmart s1205-os készülékem megcsináltam mindent lépésről lépésre felmásoltam az Fpsece mappát a gépemre elinditum az exe.-t be jön az alap menü kiválasztom a gépre felmásolt bios fájlt scph1001bin-ről van szóó én azt másoltam fel beállítom arra utánna start kiválasztom a felmásolt ISO fájlt azt is kiválasztom és kiír egy olyan hiba üzenetet hogy cd-rom initialization failed le ok-olom és kapok egy fekete képernyőt az fps-t mutatja fix 100 felett és még mutat egy ilyet 256x240 és itt meg is áll a folyamat ha valaki tud erre valami megoldást nagyon megköszönöm
várom a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- PlayStation 1 / 2
- Milyen monitort vegyek?
- Érkezik az OpenAI saját böngészője
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Nyaralás topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan Apple Watch Series SE 2.gen GPS 40mm csillagfény alumíniumtok Apple
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple
- JBL Bar 800 Pro 5.1.2 Hangprojektor
- új bontatlan Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 1 év garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest