Hirdetés
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Olcsón hozhatod ki a maximumot régebbi Intel CPU-kból
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
"Miért várod el, hogy már hosszú évek óta a gyártó által sem támogatott eszközöket - mint pl a Jornada a maga Pocket PC-jével - a MS támogassa?"
Amiért pl. én is "elvárom", hogy a 16 éves HP 1100LJ printerem tökéletesen támogatott legyen. Mivel ragaszkodik hozzá és nem akarja kidobni, csak azért, mert régi.
Én sem vagyok hajlandó ezt az eneergiazabáló őskövületet kihajítani.
Ad1 amíg nem kapok normális áron lézerprinter hasonlóan tartós kivitelben mínt ez a csataló, marad.
Ad2 az igényeim tökéletesen kielégíti
Egyébként a W8/8.1 és a 10 is natívan támogatja (MS és nem HP driverrel) ismerősi körömben nem egy korszerűbb printert kellett cserélni, mert nem volt támogatott az új OP rendszerben.
A telefonos témát én sem értem. 2 droidot is rátoltam és MS-ban tökéletesen láttam a memória tartalmát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Autós topik
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Windows 11
- Olcsón hozhatod ki a maximumot régebbi Intel CPU-kból
- iPhone topik
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Gumi és felni topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple Watch
- További aktív témák...
- Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
- Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest