Hirdetés
- Valami baja van a tápomnak
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
 - Vezeték nélküli fejhallgatók
 - Kompakt vízhűtés
 - iPad topik
 - AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt

Új hozzászólás Aktív témák
- 

vadkörte
addikt
"Miért várod el, hogy már hosszú évek óta a gyártó által sem támogatott eszközöket - mint pl a Jornada a maga Pocket PC-jével - a MS támogassa?"
Amiért pl. én is "elvárom", hogy a 16 éves HP 1100LJ printerem tökéletesen támogatott legyen. Mivel ragaszkodik hozzá és nem akarja kidobni, csak azért, mert régi.
Én sem vagyok hajlandó ezt az eneergiazabáló őskövületet kihajítani.
Ad1 amíg nem kapok normális áron lézerprinter hasonlóan tartós kivitelben mínt ez a csataló, marad.
Ad2 az igényeim tökéletesen kielégíti
Egyébként a W8/8.1 és a 10 is natívan támogatja (MS és nem HP driverrel) ismerősi körömben nem egy korszerűbb printert kellett cserélni, mert nem volt támogatott az új OP rendszerben.
A telefonos témát én sem értem. 2 droidot is rátoltam és MS-ban tökéletesen láttam a memória tartalmát.

Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
 - Valami baja van a tápomnak
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - exHWSW - Értünk mindenhez IS
 - iPhone topik
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Renault, Dacia topik
 - Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
 - Vezeték nélküli fejhallgatók
 - További aktív témák...

- Gainward Phoenix 3080 10G golden sample
 - Gamer PC RTX 3060TI I7-9700k 16GB RAM 1 TB SSD
 - ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6
 - Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////

- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 95% Akkumulátor
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
 - Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
 - Update 10.28. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest