- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Új cégtől származó rendszerchipról árulkodik a Lenovo friss platformkódja
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill CSO-DIMM DDR5 memóriája
- Milyen széket vegyek?
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Gaming notebook topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- CES 2025: ITX-es Cooler Master minitorony, minimalista dizájnnal
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Micro Four Thirds
- Blu-ray lejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothbe
addikt
Látod, hogy neked is bejön a modding, ha mást teszek eléd, mint a neon-t? Pedig kerek perec kijelentetted, hogy nem és nem is tervezed. Egyébként ezek még nem is annyira extrémek, ennél sokkal extrémebbek is vannak. De valóban, ezeket kiragadtam az átlagból, mert úgy éreztem, szebbek azoknál. Amúgy ilyen neonnal teleaggatott, felledezett gépet sem kapsz a boltban, pedig azt nem is vennél.
Viszont egy ilyen elképzeléshez (mármint a szép moddolt házhoz) pl. lehet ötletet meríteni az ilyen piros vagy ilyen kék házakból. Ha a jó szin kombináció megvan az majdnem olyan már, mint ha a forma lenne meg. Szóval erre is jó, ha nem csak fekete házakat hoznak ki.By(e) Tothbe
-
tothbe
addikt
Na látod a neont meg a ledes ventiket én sem szeretem. Persze ettől még nincs bajom azokkal, akik igen.
Amúgy moddolt gépekben is inkább a szép egyedieket szeretem (pl. fából vagy valami érdekes alakban), mint a csilli-villi vagy a festett gépeket.Ilyesmikre gondolok, amik jók:
By(e) Tothbe
-
C4mp3r
addikt
"Jártál te már valaha modding kiállításon? Vagy legalább láttál képeket moddolt házakról?"
Nem, és nem is tervezem. Engem a gép teljesítménye érdekel nem pedig az, ahogy kinéz. Persze tiszteletben tartom, ha valakinek az a hobbija, hogy mindenféle neont meg világító szarokat rak a gépébe, de nekem nem jön be. Ennyi.
-
Eddie141
senior tag
Úgytűnik akkor félreérthetővé sikeredett a hsz-em Nem szerettem volna senki izlését kritizálni, mert szerintem az az egyik dolog, ami egyedivé tehet minket, tehát nem probléma, és nem térítek senkit át. Tiszteletben tartom én is a véleményed, hisz az a tiéd, és nem kell úgy szóljon, ahogyan én szeretném.
Azért remélem valaki inkább az enyémet választaná mint ezt -
tothbe
addikt
bocsi, de nekem a te kéked nem kéne. Sztm igen rikítóra sikeredett. De mint már írtam, ez is egy vélemény meg a tiéd is, elfogadjuk egymásét és kész.
C4mp3r: sztm igenis kelthet feltünést, miért ne kelthetne? Persze nem feltélenül kell neki, de sztm ha olyan szépre meg tudják csinálni, akkor miért ne lehetne feltünő.
Jártál te már valaha modding kiállításon? Vagy legalább láttál képeket moddolt házakról?[ Szerkesztve ]
By(e) Tothbe
-
Eddie141
senior tag
Ilyet énsem De az én kékem belefér a keretbe ( pedig én is amd-s vagyok ízig-vérig )
-
Eddie141
senior tag
Sajnos igen sok amd-s alaplapot gyártó cég nemigazán vonzódik a piroshoz Eléggé furán mutatna mondjuk egy Gigabyte lappal, pedig az a legelterjedtebb am3-ban jelenleg
Nekem nem nagyon teccik, mert talán egy kicsit eltúlozták a pirosat. Nagyon sok lett, és nagyon elnyom minden mást.
Bár én nem vagyok beszámítható ebben a témában, mert igazából a kis haf sem teccik nagyon (bár egy modd volt itt ph-n ami iszonyatosan bejött )
Jelenleg HAF932 tulaj vagyok, így tudom, hogy minőségben viszont semmi kompromisszumot nem kell kötnie annak, aki ilyen mellett dönt -
tothbe
addikt
Azt, hogy szép vagy csúnya, azt így képről nehéz lenne eldönteni. Már 1-2 árnyalat különbség élőben is sokat számíthat bármelyik irányban. Na meg a fényviszonyok ott, ahová kerül.
Egyébként személy szerint én is szeretem a vörös-feketét (hiszen honvéd drukker vagyok, de ez egy másik téma), szvsz jól nézhet ez ki, csak élőben kell megnézni, nem ilyen képeken. A tök fekete házak már elég lehangolóak. Nekem HiFi-ben is jobban bejön a matt ezüst, de vannak akik a csillogós krómot szeretik, megint mások ott is a full feketét.
Persze ez is csak egy vélemény, vannak akik meg az eredeti HAF szériát imádják, azoknak kár ehhez a cikkhez egy lehúzást rakni, inkább írjanak az alap HAF topicjába valami szépet ehelyett.By(e) Tothbe
-
v.tom
őstag
AMD konfigok mellé erősen kellemes benyomást keltene egy ilyen. Szerintem a belseje egyébként látványosabb, mint a külseje.
-
Isee
senior tag
Ha megcisnálják Hello Kitty-s modra ezt a kecót veszek 2-t
1-et magamnak, 1et meg Herr Z-nek"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)
-
goyo206
senior tag
Nekem tetszik, szerintem csinos kis házikó, de én "pirosbuzi" vagyok! Szívesen cserélném a piros BMW házamat erre, ha lenne rajta egy számomra elhagyhatatlan "bőröndfül"!
Tényleg, ha van v.kinek kedve, dobjon már rám egy pü-t, h. milyen füles házakat találhatok és hol (1-2 link nagyon hasznos lenne...)?!Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=goyo206
-
Gyuffa
tag
Hát ez nagyon csúnya
-
zazahoho
őstag
ez nagyon piros ,pedig nekem bejön a piros fekete szín kombináció,de ez nem szép
[ Szerkesztve ]
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
-
Picturemaker
őstag
Még jó, hogy "limited edisön". Így biztosan nem jut ebből a "szépségből"!
[ Szerkesztve ]
A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!
-
M@trixfan
addikt
Tudjátok mit? Gamer cuccként el tudnám képzelni. Gondolom az elején a csicsa mind műanyag, az sokat ront rajta. Telepakolni ATI-val és piros ramhűtőkkel. Piros színezetű vízhűtés és nem is rossz. Egyfajta "fashion statement" a játékos világból, mint ahogy egy Mac Pro a munka és kreatív világból.
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
Sicilian
addikt
Amd fanoknak jó lenne, de a fekete tesója olcsóbb és azt le kell fújni pirosra aztán meg is van...
nothing is true everything is permitted..
-
Apollyon
Korrektor
Áhh de randa!
De valami új kellett már a sok fekete ház után.. Egy ilyen ház milyen asztalon néz ki jól?#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
yakuza.tora
addikt
Nagyon kígyó!
Alléz Olympique de Marseille!
-
hétalvó
addikt
akkor a cikk is hibás, mivel a felső venti 20cm-es volt az eredetiben, de mint mondom azt kihagyni nem nagy érvágás, hangos volt kissé, helyette viszont lett plexi, amit azért otthon ilyen szépen nem lehet megoldani.
a piros szín pedig valószínűleg az AMD pirosához készült.
védem ezt a házat, mert különleges és szép, aki nem szereti a pirosat annak persze csúnya.
[ Szerkesztve ]
https://drive.google.com/file/d/1PaO_rKpCcAc7h7-HJCCqz8rbWeJlRSDz/view?usp=drivesdk
-
total90
veterán
Eredetiben jobb
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
Himym
senior tag
Ocsmány. Akkor már vagy valami tűz vörös vagy egyszinü piros vagy a feketét feldobni valami lángokkal... De ez így ocsmány.
-
Silentfrog
veterán
tetszik,de valami sötétebb szinben jobban tetszene
-
Televan74
nagyúr
Nem rosz ,csak lehetet volna egy picit sötétebb.Jó lesz nekem szeptemberben a fekete HAF922 is.
Mindenbe beleugatok!!!
-
törölt tag
Szerintem egy meggybordó (vagy annál egy picivel világosabb) színnel kifejezetten tetszetős lenne. De ez a piros túl rikító.
-
Ste
addikt
"Az 502 x 253 x 563 mm-es méretű ház külsejében a legnagyobb változás, hogy az előlapi takarórácsokat kivéve teljes egészében élénk pirosra lett festve." - a belseje nem is piros. Átverés
Ebbe a limitált árba már nem fért bele a felső légkavaró? Vagy azok jobban limitáltak voltak darabszámban, mint a ház? Ezért nem került bele.
Két Cm tervezőmérnök beszélgetésének vége:
- Te Jürgen, 1000 limitált piroska házat akarunk ugye csinálni?
- Igen, Hans. Mi vele a gond?
- Most hívott Kai, hogy csak 1500 szabad 120mm-es ventijük van a projektünkre. Mit csináljunk?
- Semmi gond, akkor kihagyjuk a felső 120-ast, hogy még jobban limitált legyen. -
hétalvó
addikt
nekem nagyon tetszik, ebbol egy igazi ATI gepet lehet varazsolni, a fenti ventit ugyis kivennem ha ilyen hazam lenne, de leginkabb az osszeset es kicserelnem valami halkra, bele egy fekete alaplap, 5870, tridentek,hx620 es csokolom. Piros szobaba raadasul passzol is. Mondjuk a fekete is. A plexi is jo otlet, bar jobban szellozik a racsos megoldas. Sajnos a P180 minimet nem adnam semmiert oda, de ez bejon, baratomnak megmutatom, lehet lesz egy elado fekete nemsokara a piacon
https://drive.google.com/file/d/1PaO_rKpCcAc7h7-HJCCqz8rbWeJlRSDz/view?usp=drivesdk
-
Enton
addikt
Jól fest ebben a vörös fekete színben is!
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Enton
addikt
Jól fest ebben a vörös fekete színben is!
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Angel1981
veterán
Nagyon rikító - a tiszta fekete jobb szerintem.
-
pottyantós
aktív tag
Hát inkább én is a feketét választom, többe kerül mint a sima, és a felső ventit még ki is veszik! De ha megvenném és vennék bele 1 20cm-t már a 932-es árában lennék...
!!!!Més que un Club Barcelona!!!
-
Yany
addikt
Ennek az inverze, esetleg kicsit sötétebb vörösben ízlésesebb lenne szerintem.
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
Tomi_Sci
őstag
A belseje nekem bejön pirosan, de szvsz. az előlap eredeti festéssel is gáz egy kicsit. Az a Cooler Master logó elrontja az összképet. A nagytesón jobb az összhatás.
Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/tomi_sci/index.html
-
BalaNce87
addikt
Ez így, ebben a formában a gusztustalanság határát súrolja
-
FRENK1988
veterán
válasz LackoMester #1 üzenetére
Osztoma véleményed. Nekem így felejtős
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
atti_2010
nagyúr
Én elfogadnám így pirosan is, ha fizetnének valamit.
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
Mkiss
csendes tag
Az eredeti HAF-nak 200as venti van fent, tehat attol szabadultak meg, nem 120as-tol. Ezert nincs ertelme ennyi penzt adni . A regit is szepen at lehet festeni es nem csak pirosra...
-
nagyúr
Nekem a nagy testvére van HAF932, de örülök, hogy fekete... elég piros az első venti ledje is
Többre nem vágyom -
Vörös szín nélkül is nagyon jó házikó marad
-
misx
senior tag
Ehhez már piros monitor dukál.
-
LackoMester
addikt
Érdekesen feltűnő. Szerintem fekete színben szebb.
Jó kis ház.ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG LOKI 850W Platinum RGB SFX Moduláris Tápegység PCIe 5.0 12VHPWR ATX 3.0
- Vertical Graphics Card Holder Kit V3 / CoolerMaster
- Lian Li UNI FAN TL LCD Series ventilátor, 3-as csomag, vezérlővel, 120mm, fekete (12TLLCD3B)
- Garanciális ASUS ROG Strix 1200W 80 PLUS Gold Aura Edition
- Arctic Freezer AMD proci hütő