Új hozzászólás Aktív témák
-
DJGABI
addikt
válasz blueMerle #19 üzenetére
Ennek köze nincs a te GoClever A103-adhoz. Ez a ProTab már jóval az Allwinner procik előtt kinn volt, tuti nem az A10 van benn,Alig találni hivatalos infót róla, még akár A10 is lehet benn, de a 4.0-ra frissítés felejtős, PoV nem arról híres, hogy csak úgy ontja az update-eket... Illetve kollégának igaza van, igaz hogy TN és TN panel között vannak különbségek, de ha ugyan az a kijelző került bele mint a Mobii Tegrába (márpedig 90%, hogy igen) akkor a betekintési szöge pocsék.csak zárójelben: decemberben kb. a linkelt ProTab árán vettem a Tegra-t, ami a 2 mag + support miatt nem picit jobban megérte
[ Szerkesztve ]
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
DJGABI
addikt
válasz blueMerle #33 üzenetére
Ok, persze, bőven jó, én már megbékéltem a minimális betekintési szöggel
Amúgy valszeg mégis A10 van a ProTab-ban, legalábbis ez a LiveSuit firmware frissítő progi ugyanaz, mint ami a többi ilyen tablethez való. Kijelző fámáról csak még ennyit: "The colors look okay for this TN screen, but the biggest problem is your viewing angle. Looking directly at the screen offers good quality, tilt the device a few degrees and you'll already notice a different saturations and colors. I'll keep repeating this though, it's stuff you can expect for a sub 175 EUR tablet. There will be compromises to make ..." [link]
[ Szerkesztve ]
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Pro 13" Retina 2015 i7-3.1Ghz 8GB 256B SSD, Új akku, Üzletből
- Macbook Pro 2020 13" megkímélt 12 hónap szavatosság
- 90 - Lenovo Legion Pro 5 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070
- Legjobb ár !! 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro / 12C CPU / 18C GPU / 18GB RAM / 1TB SSD / Bontatlan
- Toshiba Tecra R950, 15,6" HD+ Kijelző, i5-3230M CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest