Hirdetés
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
tsar
aktív tag
Gondolom igen, de biztosat nem mondhatok, mivel nekem egy 7900GT-m van amit én alakítottam át vízhűtésesre. Érdeklődj a vízhűtés topicban.
-
Ste
addikt
válasz
bolondember #9 üzenetére
és a 7-8cm-es venti akkora fordulaton
kezdenek ezen a téren is a TT-re hajazni
-
(Kolombusz)
veterán
Most vagy rendesen megcsinálják vizre, vagy hagyják a francba...
Nekem a legszimpatkusabb az XFX megoldása volt. Ráraktak egy Danger Den blokkot átfújva és kész. -
WonderCSabo
félisten
Vagy venti, vagy víz. De a kettő együtt.
Sztem kiütuk egymás értelmét. Akkor inkább folyékony N.
-
Stalker-2572
veterán
Már megint ez a hulladék hybrid hűtés
-
-
shteer
titán
a zalman tornya semmit sem ér erősebb gép hőtermeléséhez - azonban 3db Sfelx ventivel megtámogatott triplaradit bőven a 20dB(A) tehetsz...
persze megoldható ez passzívba is, mint ahogy én fogom - azonban drága mulatság, ha mindent úgy kell megvenned, egyedileg méretre gyártatnod
ez viszont szvsz semmivel sem nyújt többet mint a normál léghűtős alapverzió (aminek mellesleg jól eltalált igényes gyári hűtője van) - a vízhűtéssel határozottan kivezetjük a termelt hőt a gépházból, itt a venti ugyanúgy bent kavarja azt
-
Egzee
őstag
Háhá! De hülye vagy! Ezen jót kuncogtam...
Sztem nem hülyeség... Nagyon is jó hűtés lehet, ha húzni szeretnék!!!
Én mondjuk anti-vízhűtés hív vagyok, mert a vízhűtés lényege, hogy zajtalan legyen... Hát sokan alapból olyat csinálnak, hogy venti hűti le a folyadékot... Nem látok benne sok rációt! De például a zalmann tornya jó ötletnek tűnik számomra... Mondjuk nem tudom, hogy van-e benne venti, vagy kell-e valahova máshova...
Sztem ez egy jó megoldás, de nem hiszem, hogy 19dba... Megint az a fránya marketing!
Jah? 20dba alatt nem hall a fül? legyen 19 és akkor nem hazudtunk akkorát... De ettől függetlenül jó dolognak látom... Amit nem értek, az az, hogy ez már minimum egy hónapja fent van a CM honlapján, és még csak most van róla hír?????
Én már jó rég tudtam róla, megcsodáltam, és továbbkattintottam... -
sanyixXx
senior tag
Vizet vezet a GeForce 8800 hűtőjébe a Cooler Master
zannya
mások árammal csinálják és arra sincs panasz
-
Csyppa
senior tag
Az előbb említett hivatalos oldal
A Features fülnél van egy test report. Sikeresen "elfelejtették" megírni hogy mennyi volt a hőm. csak ventivel.
Bár gondolom aki megveszi az nem csak sima ventivel fogja használni
-
bolondember
MODERÁTOR
CM meg a 19 dB(A)....
hahh...
a nap vicce volt..
-
törölt tag
Epp tagnap este neztem a cg honlapjat. Ezt a vmit nem nagyon sikerult megertenem mire jo, de elvileg megy a leghutes nelkul is, a leghutas a ceg szeritn meg par fokot lehuz a VGA homersekletebol. Anyway, a cegnek van ennel ertelmesebb vizhutese is VGA-re, az raadasul nem foglal el egy bovitohelyet. Es ha jol lattam teljesen lefedi a 8800-at.
-
Ste
addikt
annó szerintem a TT sem jutott sokra az ilyen hibrid megoldásaival
nem tudom minek erőltetik ezeket (meg a saját vízhűtésű kariket) -
shteer
titán
A Cooler Master szerint az újdonság a GeForce 8800 család legnagyobb teljesítményű tagjaira problémamentesen felszerelhető
ez a mondat a jövő 7een már nem biztos, h igaz lesz
- teljesen más memória és feszstab-elhelyezkedés a GT esetében
szintén nem értek egyet a hibrid megoldásokkal: jelenleg a 6600GT-m van fullblokkal hűtve és az egész kártyát kellőképpen áthűt a memókon keresztül - még a fetek sem olyan forrók, mint léggel
ebből kiindulva a fullblokkos GTS/GTX hűtés is teljes mértékben elegendő még extrém tuningra (inc vmod) isa derékszögű csati pedig inkább probléma, mint fícsőr
-
Coyot
őstag
Ehhh ez nagyon szar
akkor vagy víz legyen vagy levegő fölösleges ilyenekkel szórakozni.
-
Retekegér
MODERÁTOR
Igényes cuccnak néz ki, vajon mennyiért fogják vesztegetni?
Jéé, az 1. hsz. dönti el, hogy mely témakörbe kerüljön a cikk?
-
venember83
nagyúr
folyadekhutes egesziti ki? Ugyan mar...
0 venti = 0 dB(A) s kesz, ha mar vizhutessel problemaztak, akkor minek hibridelik...
Retekeger: ja, en is most figyeltem fel ra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Hydra 8800 halk és hatékony hűtést ígér a GPU-nak, a memóriáknak és a melegedő áramköri komponenseknek.
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Programozás topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest