Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
chris0000
őstag
mekkora béna,h csak a DK2 lesz kint.ennyit a színvonalról...
-
Segal
veterán
válasz
matteo_szg #3 üzenetére
Ezzel én is tisztába vagyok csak elég nagy szemétségnek tartom hogy megtévesztő módon a végleges képe szerepel a beharangozó cikkbe.
Nekem speciel van dk2-őm tudom mit tud de lehet hpgy páran csak evégett mennének nekik lehet csalódás lesz hogy azért fizetett hogy a véglegest ki tudja próbálni és a helyszínen derül ki hogy csak a dk2-őt lehet amit több helyen is ki lehet próbálni.
Ettől függetlenül a dk2 is egy élmény ez tény sőt 2 dologba jobb is mint a végleges -
Segal
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #1 üzenetére
Nekem meg olyan érzésem hogy az Oculusból a DK2 változat lesz csak kint...
Mondjuk szerintem a HTC Vive-ból is a Pre változat lesz de remélem nem lesz igazam. -
TESCO-Zsömle
titán
Miért van az a gyanúm, hogy a fantasztikus élményekért szinte az egész rendezvényt kukázni kell sorbanállás formájában?
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Mobil flották
- Milyen processzort vegyek?
- Filmvilág
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem csak vékony, strapabíró is lett az új Fold
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- További aktív témák...
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M