Virtuálisvalóság-őrület ma a Veletechen!

Bár a holnapi rendezvény idejére rossz időt mondanak az időjósok, szerencsére jó hír, hogy a Veletechre ellátogató közönségnek ezzel szinte egyáltalán nem kell a belépés után már törődnie. No nem csak azért, mert a kiállítás fedett helyen kerül megrendezésre, hanem mert a virtuális valóságban bármi megtörténhet, akár verőfényes napsütés is – ha pedig ennek ellenkezője lenne, nos akkor sincs félnivaló! Ebből már sejthető, hogy az idei Veletech egyik nagy újdonsága a sokak számára még biztosan teljesen új VR, azaz virtuális valóság technológia lesz, amiből többfélét is ki lehet majd próbálni.


[+]

Ezek között lesznek egyszerűbb, VR headsetbe helyezhető mobiltelefonokkal megvalósított megoldások, például a Samsung jóvoltából a már piacon lévő (és az Oculus segítségével készített) Gear VR mindenki számára kipróbálható lesz, de a legújabb és feljebb pozicionált VR csemegék után ácsingózók számára is számos komoly programmal készülünk, illetve készülnek kiállítóink. Hogy mást ne mondjunk, a VR őrület két aktuális nagyágyúja, az Oculus és a HTC eszközei, a Rift és a Vive elérhető, kipróbálható lesz (előbbi több standon is) az ASUS-nak, a Possible Gamesnek és a Split VR / Nemesys Gamesnek köszönhetően.


[+]

A maximális élmény érdekében két, egy kisebb és egy nagyobb VR szobát is építünk, ami azt jelenti, hogy egész nagy területek járhatók majd be a Vive és az Oculus segítségével egy másik valóságban.


[+]

Fantasztikus VR élménynek lehet tehát részese, aki ellátogat holnap, azaz 2016. április 9-én, szombaton a budapesti Millenáris B és D csarnokába. Nyitás délelőtt 10 órakor, jegyek már csak a helyszínen kaphatók!

Azóta történt

Előzmények