Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Smart TV vagy TV okosító? Mi éri meg jobban ma?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen notebookot vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Mini PC
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz
#06658560 #77 üzenetére
Lehet, de nekem mások a preferenciáim. Analógia: ha Velencében járok, inkább megnézek magamnak mindent jó alaposan, és magamba szívom az élményt, mint hogy egy LCD-n keresztül nézzem a várost, majd utána az elkészült képeket otthon megint egy LCD-n nézzem meg.
A koncert is ilyen, a (látvány) film is ilyen. Többet ad így nekem. Nem mellesleg olcsóbb
A HiFi-zés egy hobbi, ami - szerintem - inkább szól a kütyü részéről, arról, hogy adott körülmények között mit lehet kihozni, mint arról, hogy elérünk egy ideális pontot, és akkor onnan műélvezünk.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
laceeeboy #74 üzenetére
Vegyél elő egy moziműsort egy évre visszamenőleg, vedd ki amiről már a bemutatóból látni, hogy C kategóriás vacak, a maradékból válaszd ki azokat a filmeket , amit érdemes moziban megnézni (látvány, hang, stb. indokolja, tehát nem egy amerikai pite aminek mindegy, hogy imax vagy DVD) majd vond le, ami nem érdekel.
Marad évente kb. 4 film. Jó esetben. De inkább 2.
-
DeFranco
nagyúr
Csak is olyan moziba megyek, ahol unikornisvért látok a küszöbön...
(Elmondanám, hogy nem a suplyáki művház-diszkó-filmszínház három-az-egyben szentháromságát értettem koncert és mozi alatt, de gondolom neked a MüPa is kongó borospince a tojástálcával kirakott otthoni szentélyhez képest, az Imax meg egyenesen egérmozi...)
-
DeFranco
nagyúr
válasz
laceeeboy #64 üzenetére
Hát, én ezzel úgy vagyok, hogy ha térhatású hangot akarok, akkor elmegyek egy koncertre (vagy akár operába) ha meg moziélményt, akkor moziba. Olcsóbb, nincs vele macera, és a lehető legprofibb cuccot kapom az arcomba.
Otthonra meg jó az, ami van, ha valamit nagyon meg akarok hallgatni, arra van egy erős közepes fülesem.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
franconero #50 üzenetére
A maradék 980 W virtuális. Azt fogyasztja a hat virtuális hangszóró.
-
DeFranco
nagyúr
Mediterrán stílusban felújított, műköves, kovácsoltvas (hatású) vázás amerikai konyhássá alakított panellakásba a 10. emeletre pont jó lesz egy ilyen virtuális 22.2 - a fullHD-ra felskálázott konvertált 3D filmhez, - csak az a lényeg, hogy meglegyen a 3600 W összesített PMPO, hogy elnyomja a Hausmeister split-klíma zaját nyáron.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3362
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Elegáns Midnight dizájn, megbízható teljesítmény 100%-os akku
- LENOVO Legion Y530-15ICH - 15,6" FHD IPS - i7-8750H - 8GB - ÚJ 512GB SSD - Win10 - GTX 1050 Ti
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest