Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz
#06658560 #77 üzenetére
Lehet, de nekem mások a preferenciáim. Analógia: ha Velencében járok, inkább megnézek magamnak mindent jó alaposan, és magamba szívom az élményt, mint hogy egy LCD-n keresztül nézzem a várost, majd utána az elkészült képeket otthon megint egy LCD-n nézzem meg.
A koncert is ilyen, a (látvány) film is ilyen. Többet ad így nekem. Nem mellesleg olcsóbb
A HiFi-zés egy hobbi, ami - szerintem - inkább szól a kütyü részéről, arról, hogy adott körülmények között mit lehet kihozni, mint arról, hogy elérünk egy ideális pontot, és akkor onnan műélvezünk.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
laceeeboy #74 üzenetére
Vegyél elő egy moziműsort egy évre visszamenőleg, vedd ki amiről már a bemutatóból látni, hogy C kategóriás vacak, a maradékból válaszd ki azokat a filmeket , amit érdemes moziban megnézni (látvány, hang, stb. indokolja, tehát nem egy amerikai pite aminek mindegy, hogy imax vagy DVD) majd vond le, ami nem érdekel.
Marad évente kb. 4 film. Jó esetben. De inkább 2.
-
DeFranco
nagyúr
Csak is olyan moziba megyek, ahol unikornisvért látok a küszöbön...
(Elmondanám, hogy nem a suplyáki művház-diszkó-filmszínház három-az-egyben szentháromságát értettem koncert és mozi alatt, de gondolom neked a MüPa is kongó borospince a tojástálcával kirakott otthoni szentélyhez képest, az Imax meg egyenesen egérmozi...)
-
DeFranco
nagyúr
válasz
laceeeboy #64 üzenetére
Hát, én ezzel úgy vagyok, hogy ha térhatású hangot akarok, akkor elmegyek egy koncertre (vagy akár operába) ha meg moziélményt, akkor moziba. Olcsóbb, nincs vele macera, és a lehető legprofibb cuccot kapom az arcomba.
Otthonra meg jó az, ami van, ha valamit nagyon meg akarok hallgatni, arra van egy erős közepes fülesem.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
franconero #50 üzenetére
A maradék 980 W virtuális. Azt fogyasztja a hat virtuális hangszóró.
-
DeFranco
nagyúr
Mediterrán stílusban felújított, műköves, kovácsoltvas (hatású) vázás amerikai konyhássá alakított panellakásba a 10. emeletre pont jó lesz egy ilyen virtuális 22.2 - a fullHD-ra felskálázott konvertált 3D filmhez, - csak az a lényeg, hogy meglegyen a 3600 W összesített PMPO, hogy elnyomja a Hausmeister split-klíma zaját nyáron.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Nintendo Switch Pro Controller (19000 Ft / db)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest