- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Pendrive irás-olvasás sebesség
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
veterán
Mindenképp kell 4 ilyen, enélkül egyszerűen nem tudtam élni.
-
oraihunter
aktív tag
Nekem tetszik, jól néz ki.
-
kromatika
veterán
na erre mi szükség?
-
scampolo84
aktív tag
Mecsoda cépen világít azannyát!
-
-
Inkább csinálna már valaki zöld bordás ramot
(jó ott a lovo, de abból nincs már 2x2gb
)
-
Micsurin
nagyúr
Nagyon jó , enélkül élni sem lehet.... ha aztakarom , hogy a gép viritson mint a karácsonyfa akkor teszek bele led sort.... azt méterben adják , olcsóbb és több szín van belőle.....
-
3shae
aktív tag
Szerintem meg örüljünk amíg ilyen cuccok jelennek meg, hiszen az egész számtech piac olyan irányban indult el, ami marhára nem a pc építésről szól.. A laptop-táblagép piaca felé fordult ez az egész sajnos.
-
blaca83
őstag
Szűk réteget akár még érdekelhet is, de Én nem szeretem a "túlcsicsázott dolgokat"! Egy letisztult formától jó design-tól is lehet valami látványos, nem feltétlen kellene erőltetni, hogy miden világítson a gépházban!
A kedvencem mikor olyanok vesznek ilyen dolgokat akiknek teljesen zárt a gépházuk, még plexi lap sincs az oldalán, de a "tudat miatt" megveszik a sok világító sz@rt!
-
3.Aragorn
addikt
Jajj, erről bűzlik a marketinges izzadtságszag...
-
dezz
nagyúr
Ez nem kellene, de ha valami módon a hozzáféréseket jelezné ki, akkor lehet, hogy elcsábulnék.
Lásd régi sci-fi-k villogó lámpái a computereken.
Na persze kikapcsolhatóan.
(#10) radi8tor1: Ezek csak úgy össze-vissza villogtak, vagy esetleg az igénybevétel függvényében?
-
Garada
őstag
Ennyit nem ér az biztos, amúgy is hamarosan itt a DDR4.
-
baloghbalint
tag
Most felre vagyok informalva azzal hogy a Corsair Dominato Platinum is világít?
Ha jól tudom még külön lehet hozza venni burakat hogy mas színű legyen a fény ár -
saelin
veterán
Szép, de nem kellene és kifejezetten idegesítene a sötétben, ha ez így izzana...
-
marquuard
veterán
Ha már a "burkolat" fekete, akkor a NYÁK is lehetett volna fekete. Mondjuk kék fénnyel jobban nézne ki, annyira nem bántja a szemet.
-
orion1025
őstag
válasz
burriebonz #16 üzenetére
Nálam is volt hasonló effektus, úgy 2005 környékén, mára csak a Zalman procihűtő világít halovány kéken.Ettől függetlenül még most sem értem miért jók a világítós holmik.
-
burriebonz
tag
Tán ha valami szabályozható rgb cucc lenne egye kutya... modban kellhet a világítás de szerintem legtöbbeknél átlag használatban kifújt ez a dolog valamikor nyolc éve. Nálam is volt ám azért karácsonyfa effekt, de mára maradt egy kék venti de főleg azért mert még most is halk meg nem is látom!
-
-
orion1025
őstag
Fröcsög a giccs, de a hülyeséget mindig el lehet adni...
-
nyunyu
félisten
Idealis termek tobb penze van mint izlese emberek szamara.
-
Silentfrog
veterán
Hogy tud egy memoria 100%-kal többet fogyasztani? Világítson!
-
Hát, én nem vagyok az a világítós fajta, de ez most tetszik. Sok extra pénzt nem áldoznék rá, de felvenném a szempontok közé.
-
Ghard
őstag
-
ripla
addikt
kávét nem főz? gagyi.
amúgy tetszik, csak sajnos +1 hibafaktor. -
Watchdog
aktív tag
Szépen izzik, már csak a füst hiányzik...
-
Honzi
senior tag
Nagyon gémer.
-
bteebi
veterán
Hiánypótló termék, ami a k... szóval
nagyon magaskedvező árat is indokolja.
-
Televan74
nagyúr
Bár nem kéne , de jól néz ki.
-
hmmm..hiánypótló termék
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Light Sword DDR3 csomagoknak elsősorban a modderek és az ablakos házak kedvelői fognak örülni.
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- bambano: Bambanő háza tája
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Hardcore café
- sziku69: Szólánc.
- GTA VI
- További aktív témák...
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest