- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
veterán
Mindenképp kell 4 ilyen, enélkül egyszerűen nem tudtam élni.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
oraihunter
aktív tag
Nekem tetszik, jól néz ki.
oraihunter felhasználónak 391 pozitív és 0 negatív értékelése van a fórumon! Ha sürgős, akkor az adatlapon a telószám (06-30-293-42-53), de számkijelzés nélküli hívást már 21-éve nem fogadunk!
-
kromatika
veterán
na erre mi szükség?
-
scampolo84
aktív tag
Mecsoda cépen világít azannyát!
-
M0ng00se
őstag
Inkább csinálna már valaki zöld bordás ramot (jó ott a lovo, de abból nincs már 2x2gb )
V6
-
Micsurin
nagyúr
Nagyon jó , enélkül élni sem lehet.... ha aztakarom , hogy a gép viritson mint a karácsonyfa akkor teszek bele led sort.... azt méterben adják , olcsóbb és több szín van belőle.....
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
atti_2010
nagyúr
Hamarosan, ez egy kicsit elhamarkodott hiszen csak jövőre jönnek olyan APU-CPU -k amik DDR4 tudnak kezelni természetesen eleinte méregdrágán DDR3 sebességgel mire a rendes tempó rendes árért kategória megjelenik már rég 2016 fogunk írni.
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
aktív tag
Szerintem meg örüljünk amíg ilyen cuccok jelennek meg, hiszen az egész számtech piac olyan irányban indult el, ami marhára nem a pc építésről szól.. A laptop-táblagép piaca felé fordult ez az egész sajnos.
2024-ben 8c 16t proci 300 ezerért?? AMD: Fogd meg a söröm!!
-
blaca83
őstag
Szűk réteget akár még érdekelhet is, de Én nem szeretem a "túlcsicsázott dolgokat"! Egy letisztult formától jó design-tól is lehet valami látványos, nem feltétlen kellene erőltetni, hogy miden világítson a gépházban!
A kedvencem mikor olyanok vesznek ilyen dolgokat akiknek teljesen zárt a gépházuk, még plexi lap sincs az oldalán, de a "tudat miatt" megveszik a sok világító sz@rt!
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
3.Aragorn
addikt
Jajj, erről bűzlik a marketinges izzadtságszag...
-
dezz
nagyúr
Ez nem kellene, de ha valami módon a hozzáféréseket jelezné ki, akkor lehet, hogy elcsábulnék. Lásd régi sci-fi-k villogó lámpái a computereken. Na persze kikapcsolhatóan.
(#10) radi8tor1: Ezek csak úgy össze-vissza villogtak, vagy esetleg az igénybevétel függvényében?
-
Garada
őstag
Ennyit nem ér az biztos, amúgy is hamarosan itt a DDR4.
-
baloghbalint
tag
Most felre vagyok informalva azzal hogy a Corsair Dominato Platinum is világít?
Ha jól tudom még külön lehet hozza venni burakat hogy mas színű legyen a fény árBalogh Bálint
-
saelin
veterán
Szép, de nem kellene és kifejezetten idegesítene a sötétben, ha ez így izzana...
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
marquuard
veterán
Ha már a "burkolat" fekete, akkor a NYÁK is lehetett volna fekete. Mondjuk kék fénnyel jobban nézne ki, annyira nem bántja a szemet.
PSN ID: marquuard
-
orion1025
őstag
válasz burriebonz #16 üzenetére
Nálam is volt hasonló effektus, úgy 2005 környékén, mára csak a Zalman procihűtő világít halovány kéken.Ettől függetlenül még most sem értem miért jók a világítós holmik.
"...300Ft-t adok érte és te állod a postát..."
-
burriebonz
tag
Tán ha valami szabályozható rgb cucc lenne egye kutya... modban kellhet a világítás de szerintem legtöbbeknél átlag használatban kifújt ez a dolog valamikor nyolc éve. Nálam is volt ám azért karácsonyfa effekt, de mára maradt egy kék venti de főleg azért mert még most is halk meg nem is látom!
-
-
orion1025
őstag
Fröcsög a giccs, de a hülyeséget mindig el lehet adni...
"...300Ft-t adok érte és te állod a postát..."
-
nyunyu
félisten
Idealis termek tobb penze van mint izlese emberek szamara.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Silentfrog
veterán
Hogy tud egy memoria 100%-kal többet fogyasztani? Világítson!
-
nagyúr
Hát, én nem vagyok az a világítós fajta, de ez most tetszik. Sok extra pénzt nem áldoznék rá, de felvenném a szempontok közé.
Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
Ghard
őstag
-
ripla
addikt
kávét nem főz? gagyi.
amúgy tetszik, csak sajnos +1 hibafaktor. -
-
Watchdog
aktív tag
Szépen izzik, már csak a füst hiányzik...
-
Honzi
senior tag
Nagyon gémer.
Ryzen 3600 & GTX 1080
-
bteebi
veterán
Hiánypótló termék, ami a k... szóval
nagyon magaskedvező árat is indokolja .Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
Televan74
nagyúr
Bár nem kéne , de jól néz ki.
Mindenbe beleugatok!!!
-
őstag
hmmm..hiánypótló termék
Semper fi!
Új hozzászólás Aktív témák
- macOS PC-re
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Házimozi belépő szinten
- Milyen házat vegyek?
- HP notebook topic
- Vivo V40 SE 5G - nem rossz ez se
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Programozás topic
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest