- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
waterman_ #50 üzenetére
Najó, de ha neked fontos az a 10-25W, akkor utánanézel a dolognak, hogyan lehet kézzel csinálni a karinak 2D-s profilt, hogy te kézzel állítsd be a 2D-3D módot. Én ezt fogom csinálni a 4890-el, ott kis bütykölés -35W spórolás, igaz, ott 975Mhz-es a GDDR5, és a magon is lehet spórolni... [link]
Jó ez a GDDR5 amúgy, és ez a jelkalibrációt is jó dolognak tartom, csak sajnos egy a jelenleginél intelligensebb vezérlés kéne, hogy hatékonyan lehessen alkalmazni az órajelcsökkentést ezeknél a kariknál.. Arról nem is beszélve, hogy szerintem nem szabad a gyártónak úgy kiadni egy kártyát, hogy villog rajta néha a kép... Persze, az nem kizárt, hogy később megoldják, hogy villanás nélkül tudja magát kalibrálni a GDDR5.... De az nyilván sokkal drágább lenne, mint ez az elsőgenerációs GDDR5....Szerintem ez élhető kompromisszum ebben az árkategóriában....
Szerk: Muszáj neki tudtommal mindig új órajelhez beállítani. Mondjuk lehet megoldható lenne, hogy megjegyezze, vagy hogy ne villanjon közben...
De mint írtam, az már újgenerációs cucc lenne, nyilván drágábban...
(#59) korcsi: Ezt nem értem pontosan, hogy mire gondolsz... Amúgy igen, amit írtam órajelcsökkentés, az meg olyan 70% spórolás, szemben a 30%-al, négyzetes változás ide, vagy oda...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- Telekom mobilszolgáltatások
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- TP-Link WR1043ND router
- Apple Watch
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autós topik
- Metal topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- KFA2 RTX 3060 12GB GDDR6 1-CLICK OC Eladó!
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó
- GeForce RTX 3080 Ti VENTUS 3X 12G OC
- GIGABYTE RTX 4070 12GB GDDR6X AORUS MASTER - Gari 2027.07.09. - ig - Eladó!
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest