- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Drágul a Raspberry Pi, de lesz egy új, olcsó verzió
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen széket vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robi86
senior tag
idézőjelben elavult
valamiért mégis jóval nagyobb a teljesítménye a 4800-as szériának, és gondolom nemcsak annyi történt, hogy tuningolták a 3800-as szériát, hanem fejlesztettek, nem is keveset, tehát mondhatjuk azt hogy fejlettebb technológia, és nevezhetjük elavultnak ebből a szemszögből nézve...egyébként tudom hogy nem teljesen pontos a hasonlat, csak leírtam hogy nekem ez jut eszembe erről az egészről

-
Azért ez nem egészen így van...

HSM: frissítésre általában mindenki azt hozza ellenpéldának, hogy "van olyan ismerősöm...", "hallottam, hogy...". Nagyon régen lehet, hogy voltak ilyen gondok, de nekem se és az összes munkatársamnak, ismerősömnek se omlott még össze gép frissítéstől (pedig nem kis banda).

Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- Hardcore café
- Robotporszívók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Drágul a Raspberry Pi, de lesz egy új, olcsó verzió
- További aktív témák...
- Eladó MSI Gaming X 6600 XT 8GB
- Eladó garanciális ASUS ProArt 4070 OC Edition 12 GB
- OCuLink eGPU setup - XFX SWFT 6600 XT 8GB + EVGA 550W SFX táp + Minisforum DEG1 dock - ELADÓ!
- Sapphire Radeon RX 6950 XT Nitro+ 16Gb dobozában minden tartozékával eladó!
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PULSE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 12.03
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi