- Videós, mozgóképes topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Akciókamerák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Androidos fejegységek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandi995
aktív tag
válasz
TazLeacher #13 üzenetére
Nem okoskodtam. Amit mondtam, megmondtam. Szigorúan szvsz hogy a Bionak kellett volna nyerni... Persze, agyonhypeolt Rockstar játék, az eladásokon is látszani fog... Azért tettem a várólistámra 5-6. helyre, mert szvsz összesen nem jön ennyi normális játék a kövi negyedév végéig, gondoltam, ingyen megér majd egy próbát
-
Bandi995
aktív tag
Persze, szubjektív minden, ezért is tartom elcseszett egy dolognak az egész ilyen díjazós mizériát. Hogy lehetne több millió gamer álláspontját tükrözni egy döntéssel? Leginkább sehogy.... Amúgy meg, szerintem nem mondok újat azzal és nem vagyok a véleményemmel egyedül, hogy a GTA kezd kicsit lejárni
Hasonlóképpen a COD gyönyörű világához. Talán ez az 5. rész még belefér, de lassan valami kreativitást is bele kéne vinni a dolgokba
-
Bandi995
aktív tag
Legjobban várt nyugodtan lehetett volna a Bioshock Infinte!
Nem baj, nem is nagyon érdekel, hogy a VGA melyik agyonhypeolt cuccot kiáltja ki nyertesnek. Nekem akkor is a Bioshock a legjobban várt játék, a szutyi GTA meg valahol még 5-6 játékkal arrébb kullog.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nintendo Switch 2
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple Watch 10 46mm Cellular Rose Gold !! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GaranciA
- AMD félkonfig - egyben, vagy külön-külön! Ryzen 5 5600, RX 5600 XT, stb
- Dell Latitude 5490, 14" HD , I5-8250U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év garancia
- Keresek ROG Ally X-et.
- Új Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -40% Ryzen 7 7735HS 8Mag 16/512 2,5K RadeonT 680M 2GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest