Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fürkész
tag
Én nemigazán látok benne újdonságot, kb 3 éve vettem bluetoothos Logitech headsettet, és ha jóltudom akkor ez a techonlógia is a 2,4GHz-et használja
[link]
Amúgy én is a számítógéphez használtam, pontosabban skype-hoz és a messengerhez.
Az ember vesz egy buletooth adaptert, majd felteszi a bluesoleil nevü progit, ami többek között telepít egy plus hangkártyát is a gépre, a csevegő progiknál pedig már csak ezt a hangkártyát kell beállítani audióeszközként és már lehet is beszélgetni vezeték nélkül. Én volt, hogy közben a szobám alatt lévő konyhában a hütőben kotorásztam. Sajna a cucc kb 2 év használat után megpusztult, nem lehetett feltölteni többet. Amúgy néha kicsit nyűg is volt, mivel használat elött csatlakotatni kellett, vagyis headsetten a gombot nyomni amíg nem villog a led, bulesoleillel kerestetni, ha megtalálta akkor összakapcsolni, és csak utána lehetett használni. Szóval a megcsörrent a skype, akkor még kellett pár perc mire lehetett használni.
-
Grobber
csendes tag
hűha, Kordagyuri wannabe-k előnyben
-
sNORh
addikt
Majd lehet mire fogni a plébeket.. ŐŐ Késik a Lodzsitek Vezetéknélküli...
-
Devid_81
félisten
Azt hittem ez már rég ki van találva.
A 9m elég lakáson belül, de azért kicsit nem ártana még erősebb. -
Puma K
nagyúr
Yo! Bebaszcsizva lehet majd karaokizni a gépelött
-
Godefroy
senior tag
Az a baj ezekkel a "vezeték nélküli" dolgokkal, hogy a tápellátás vezetéken jön, így a kötöttség maradt.
Emlékszem amikor megvettem életem első és utolsó vezeték nélküli egerét a Logitectől, hogy csökkentsem a kigyózó madzagok számát az asztalon, erre az egy egér vezetékből 2 lett belőle, mivel egy kellett a tápnak, a másik az adatot továbbította a PS/2 port felé. Igaz az egér vezeték nélkül működött
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest