Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Körvonalazódik az új grafikus API-k iránya
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Vernee Thor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wallenberg
senior tag
válasz petya2000 #1984 üzenetére
Vagy Zopo Speed 7 Full HD kijelzővel.
Most 49000 Ft 1 év garival az Edigitalnál.
Akksi kivehető és manuálisan Marshmallowra frissíthető.
Van rajta értesítési LED.
Nálam az lett a Thor utódja.
Szép és masszív telefon. Jól összerakták, minőségi hibája nincs.A navigáció is fényévekkel jobb rajta, mint a Thoron. Össze sem lehet őket hasonlítani.
[ Szerkesztve ]
-
kicsizee
aktív tag
válasz petya2000 #1949 üzenetére
kedves petya
ez egy igen alsó kategóriás telefon-kínából, amely egy felső középkategóriába versenyzik, szerintem. mivel olcsó (tudom relatív dolog, mi az az olcsó, többi hazánkban kapható telefonhoz viszonyítva), benne van a pakliban, hogy nem fog nagyon hosszú életű lenni.
Kérdezném, hogy mire van a telefon, hogy ha nem akarod naponta tölteni? készüléket azért vesz(veszünk) hogy használjuk- nálam kb 4,5-5,5 óra képernyőidőt ad a készülék, ilyen jó időt még soha semmilyen telefonom sem produkált.(redmi note 2 3,5óra, asus zenfone 5 1,5 óra)
hogy melyiket vedd? mivel a lenovo egy "régebbi" gyártó, gondolom több tapasztalattal, kicsit megbízhatóbb. De mint minden gyártónál, nála is előfordulhatnak hibák, pl. lakótársamnak van egy p70-ese és szinte használhatatlan, mivel nem hallja a hívó felet, vagy fordítva, már nem is tudom, visszatért a huawei g620s-éhez ideiglenesen. és ez a p70-es kb egy hét után halt be.
mindenhol előfordulhat hibaXiaomi Redmi Note 2 | Huawei G620s | Vernee Thor | Xiaomi Redmi 3S | Xiaomi Redmi Note 4 | Xiaomi Mi A2 Lite | Redmi Note 8T | Redmi Note 8 | Redmi 9T | Motorola moto g32 | REdmi Note 12S
-
zebede
őstag
válasz petya2000 #1987 üzenetére
Újra leírom, ha ebben az ársávban veszel okos telefont, senki nem tudja neked garantálni, hogy nem futsz bele valami kellemetlenségbe.
Nekem biztos szerencsém volt a Thorral, vagy csak mivel az első raktár készletből kaptam lehet jó széria jutott, mert nem jelentkeznek az itt leírt hibák.
Soha nem érdekelt hogy hányas android fut a készülékemen, mármint úgy a négyes óta.
Én inkább azt favorizálom hogy minél inkább stockabb legyen, majd én belakom ahogy szeretem.
Ezért nem tudom értékelni egyik gyártó saját felhasználói felületét sem.[ Szerkesztve ]
-
zebede
őstag
válasz petya2000 #1984 üzenetére
Az a helyzet, hogy amit írsz "váratlan meglepetésektől mentes" ez nem igazán illik az androidos telefonokra, főleg nem ebben az ársávban.
Sőt ha jól meggondoljuk, ebben az ársávban semmilyen okos telefonra nem illik.Ezért írtam hogy neked inkább a P70 való, mert jó supportja van, meg 24 hó gari.
Másik lehetőség a Thornál, hogy bevállalod a rizikót és legrosszabb esetben buksz rajta annyit, amennyibe a 14 napos elállás alatti postaköltséged kerül.
Bár most ahogy látom az eustocknál nincs raktáron és várható beérkezési időt sem írnak.
Lehet túl sok a vissza küldött készülék
Így lehet meg is oldódik a dilemmád, mivel itthon más boltokban 50k lenne, kínai rendelés meg amennyire látom nálad nem játszik.[ Szerkesztve ]
-
andaxin76
aktív tag
válasz petya2000 #1958 üzenetére
Tapasztalataim szerint a 6.0 fényévekkel jobb mint a lollipop. Szerintem az 5.0 a legrosszabb Android ami eddig készült..Ja és szvsz nem a gyári romok a legoptimálisabbak sajnos.. Minden telóm gyorsabb és megbízhatóbb volt egy jó custom rommal. Várom hogy erre is jöjjön már valami..
[ Szerkesztve ]
-
zebede
őstag
válasz petya2000 #1969 üzenetére
Szerintem meg is válaszoltad magadnak a kérdésed.
Ha nem gond a plusz 17k és rám hallgatsz, megveszed a P70-et az egy kiforrott telefon, tapasztalt gyártóval, csomó custom rommal.
Nagyon jó, még mindig pörgő topikja van itt a ph-n, ahol szükség esetén minden segítséget megkaphatsz.
24 hónap gari, 4000-es akksi, értesítési led is mellette szólnak.A Thor inkább ilyen kütyümániásoknak való mint én, meg azoknak akiknek számít a plusz 17k.
Ennél a telefonnál az a fő kérdés tudják/akarják e az előforduló szoftveres hibákat javítani, vagy eltűnik ez is a süllyesztőben mint már megannyi igéretesnek induló kínai telefon. -
Wallenberg
senior tag
válasz petya2000 #1958 üzenetére
Az az 1GB RAM csak annak fontos, akinek nagyon a számok számítanak.
A P70 kijelzője nem lóg ki a keretből, fogni, érinteni, használni nem kényelmetlen.
Mikorolaggokat nem tapasztaltam.
A P70 esetében a KitKatnél van dupla koppintásos felébresztés, a Lollipopnál nincs.
A 6.0 tartalmaz egy Doze funkciót, ami az akkumulátor idejét képes 30%-kal javítani. De ez nem elérhető a P70-nél.
[ Szerkesztve ]
-
Wallenberg
senior tag
válasz petya2000 #1955 üzenetére
Nem érzékeltem és a tesóm sem lassulást, fagyást, laggolást, bugot stb a P70 esetében. Megy rendesen.
Az ára viszont nagyobb, de a teló minőségibb, van értesítési LED (ha ez fontos), GPS is sokkal jobb, mint a Thor esetében és forrasztási/elengedési és egyéb minőségbeli hibák sincsenek. A hátsó hangszórója sem döglik be.
A SIM kártyáknak van középen egy "sínük", oda kell beletenni, majd balra és jobbra húzva a helyükre tenni őket.
Akksija annak sem kivehető (beépített de csak 1-2 csík tartja, tehát garancia lejártával simán ki tudod venni), de a hátlapot ezerszer könnyebb levenni, mint a Thor esetében.
[ Szerkesztve ]
-
Bferibörs
addikt
Ha vissza olvasol kicsit,feljebb épp a p70- vesézték ki.Az akksija nekem is tetszene de a többi nem.Szerintem a p 70 már egy " elavult " készülék.Mondom én akinek egyenlőre semmi gondja a Thorral.És igen ide álltalában azok a topik társak írnak akiknek gondja van a telóval- más telók topikjában is kb. ez van ha beleolvasol.kevesen vagyunk itt akiknek nincs gondja egyenlőre.
Kolty : azt nem lehet megjósolni,hogy a Thor meddig fogja bírni 2-3 hónapig vagy 1-2 évig.Pár hónapja került csak forgalomba a telefon.
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
Wallenberg
senior tag
Volt Lenovo P70 telefonom.
A teló most is megvan, tesómnak adtam.
Alapvetően jó teló.
Most 56.900-59990 Ft között van az ára.Akksija jó, elég volt 2-3 naponta tölteni.
Fényképezőgépe nem a legjobb és a zeneileg, hangzásilag sem a legjobb (rádió, Youtube, Deezer).
Viszont sebességileg rendkívül gyors! Gyorsabb, mint a Vernee Thor és a Xiaomi Redmi Note 2.
De csak 2GB RAM van rajta.
A felszereltsége a pozitív oldalt erősíti: fólia a kijelzőn, pótfólia, töltőfej, adatkábel, headset, ajándék tok és OTG kábel.
A döntés a tied.
[ Szerkesztve ]
-
umlajos
csendes tag
válasz petya2000 #1432 üzenetére
Szia!
Garantálni csak azt lehet, amire van garancia, ugyanez igaz a márkás készülékekre is.
Általánosságban mondom, hogy évek óta a családban és a munkahelyen is több embernek van/volt kínai telefonja. Ebben a körben nem volt probléma senkinek a Doogee, One+one, Huawei, Xiaomi telefonokkal.
Én 5 hete használom a Vernee Thor-t, nem tettem fel egy frissítést sem, úgy használom, ahogy a gyárból megjött. Nem tapasztaltam problémát sem a GPS-szel, sem zenelejátszással, sem az érzékelőkkel. Az akksiidő 2 nap bekapcsolt wifi + 4G mellett, telefonálok, emellett megy a Viber + Facebook Messenger - szerintem átlagos módon használom. Elképesztően gyors, nem akad, nem gondolkodik, bár én nem játszom a telefonon.
A gyári fóliát fenn hagytam, nem túl szép de hasznos, nekem nem karcolódik, tok nélkül, táskában tartom, ha meg használom, akkor asztalon van.
Összességében, vedd figyelembe, hogy erre a fórumra jellemzően azok járnak, akiknek problémájuk van vagy buherálják a telefont. Márkás telefonokban is vannak hibásak, lehet hogy ott jobb a minőség-ellenőrzés ezért ritkábban, illetve tudod érvényesíteni a garit. Te tudod megítélni, hogy mennyi kockázatot vállalsz, megéri-e Kínából, vagy magyar garival pl. az Eustock-ból rendelni, vagy inkább maradsz egy Samsungnál.
Laja
-
RudY
addikt
"A vállalatnak több éves múltja van, eddig másoknak gyártottak bérbe, és állításuk szerint szinte biztos, hogy volt már a kezünkben olyan telefon, ami az ő szalagjaikon került összeszerelésre. A terv most saját név szerzése, amelynek megvalósításában – más modellek mellett – az Apollo-nak lesz kiemelt szerepe."
10 telefonmárka mögött 7-ből nincs saját gyártósor, ez fölösleges is lenne. Tehát náluk ott van a többéves tapasztalat, szoftveresen kell még belehúzni, nem véletlenül gyűjtik gőzerővel a droidos fejlesztőket
[ Szerkesztve ]
-
SkyLine3000
addikt
válasz petya2000 #1427 üzenetére
Nálam is gond nélkül fut az igo, nem dobálja el a jelet. Én nem vettem észre, h a scrollozással lenne baj. Tök gyors az egész teló. Folyamatosabb, mint a G3-am, pedig azzal sincs gondom.
Akksi használatfüggő. Le lehet meríteni 1 nap alatt is, meg el lehet használgatni 2-3 napig is. -
smithsys
aktív tag
Mivel elég kevés még vele a tapasztalat ezért biztosat nem mondhatok, de számomra meglepően jól teljesített eddig a készülék. Ami progit ráraktam azt vitte rendületlenül, akadást sehol nem tapasztaltam.
Természetesen ennek is mint szinte minden készüléknek, vannak hiányosságai / problémái de ebben az árkategóriában szvsz nem nagyon van ellenfele.
A Samsungról annyit, hogy szerintem nagyon elszaladt velük a szekér. Az alsó és középkategória tele van szeméttel, ami pedig használható azt nem lehet megfizetni. Természetesen ez az én véleményem. Nyilván más másként gondolja. Sokan Sajnos nem látnak túl a Samsungon, pedig azontúl is van élet.
Egyébként nekem sem állna módomban havonta váltani, de így hogy mindíg eladódik egy készülék, az ára befektetődik a következőbe. -
smithsys
aktív tag
válasz petya2000 #1430 üzenetére
(#1429) Dexar007
(#1430) petya2000Van némi szuicid hajlam....
Igazából csak tesztelnem kellett, mert az eredeti tervben az Apollo esetleg az Apollo Lite szerepelt, és tudnom kellett hogy mire lesz képes a Vernee mint feltörekvő gyártó. Azt kell mondjam, hogy meg vagyok elégedve velük.Egyébiránt az 1-2 hónap nálam teljesen átlagos, aztán valaki jellemzően kiüti alólam a telefonokat. Eddíg egyetlen cucc volt, ami fél évnél tovább volt meg, mert nem találtam akkor jobb ár/érték arányú készüléket ( Letv Le One ), jelzem ez még mindig a tulajdonomat képezi, és könnyen lehet hogy nem is válok meg tőle. Igaz, hogy ROM-olós a történet, meg szokni kell az EUI-t, de a maga kategóriájában szerintem verhetetlen.
(#1429) Dexar007
128-as kártyával én sem próbáltam, de a 64-essel nincs gondja.
[ Szerkesztve ]
-
smithsys
aktív tag
válasz petya2000 #1427 üzenetére
GPS IGO-val nekem hibátlan.
Akku: ez elég szubjektív. Nekem legutóbb 3,5 napot ment a telefon egy töltéssel 2,5 óra kijelzőidő mellett ( mail szinkron, némi telefonálás, kevés böngészés, mobilnet, otthon wifi, éjszaka repcsimód ). Természetesen ha nagyon megerőltetem magam és van időm akkor egy nap alatt is le tudom meríteni, de olyan 4,5-5 óra kijelzőidő között tud.
Scrollozás probléma nem oldódott meg, bár ez nekem sosem volt probléma, lassan húzom lassan megy.
Ami még néha előjön, a proximity szenzor idétlensége, de hál istennek ezt is egyre ritkábban tapasztalom.Ha rám halgatsz Doogee-t nem veszel ( persze nem akarlak befolyásolni ).
Egyébként lassan az enyém is megy a piacra annak ellenére, hogy nincs vele komoly gondom.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Netflix
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Külpolitika
- Milyen videókártyát?
- Építő/felújító topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest