Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Körvonalazódik az új grafikus API-k iránya
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Vernee Thor
Új hozzászólás Aktív témák
-
szkuvi
tag
Sziasztok!
Ma reggel egy furcsaságra lettem figyelmes: zenét szerettem volna hallgatni, de amikor bedugtam a fülest a telefonba, nem hallottam mást csak zúgást. Amikor elindítom a zenét, az olyan rossz minőségben szól, hogy valami borzalom . Kipróbáltam még 2 fülhallgatóval, de ugyanaz történt.
Volt már valakinek hasonló "élménye"? Gondolom a jack csati kezdi megadni magát...
-
szkuvi
tag
Olyan problémám van , hogy ha belépek a play store-ba, nem a megszokott felület fogad, hanem egyből listázza a népszerű alkalmazásokat, majd a legnagyobb bevételűeket és így tovább. Nektek is hasonló a store vagy csak nekem?
-
szkuvi
tag
egy kis segítséget kérnék ismét: ha USB-n keresztül csatlakoztatom a telefont a laptopommal, az nem látja a telefont. ezidáig semmi gond nem volt, mit lehetne csinálni??:bocsi, látom már valaki feltett hasonló kérdést
[ Szerkesztve ]
-
szkuvi
tag
Sziasztok!
Beállítottam, hogy kimenő hívások esetén megjelenítse a telefonszámomat. (alapértelmezetten "hálózati alapbeállítás" van kiválasztva, ekkor nem jelenik meg.)
Azonban ha újraindítom a telefont, akkor visszaáll alapértelmezettre. Van valamilyen megoldás, hogy ne kelljen minden kikapcsolás, újraindítás után állítgatni ezt? köszi
-
szkuvi
tag
sziasztok, 64 gigás microSD kártyát kezel a telefon?
[ Szerkesztve ]
-
szkuvi
tag
egy kérdés: a telefonban van egy 16 GB-os mem.kártya, amelyet belső tárhelyként használok. a készülék fájlkezelője viszont csak a memóriakártyát mutatja, az "alap" belső tárhelyet nem. ez nálatok is így van?
köszi előre is.
-
szkuvi
tag
üdv, egy kérdés: aki tok nélkül használja a készüléket, tőlük kérdezném, nadrágzsebben hordva mennyire kopik a készülék sarkairól ez a gumiszerű bevonat? valamint a hátlap mennyire gyűjti a karcokat?
Köszönöm
-
szkuvi
tag
ma én is megkaptam a telefont.. hát...
először is szerintem kifogtam egy pixelhibás készüléket (a bal felső sarokban van egy nem működő pixel),
másodszor is, nem tudom nektek is így van-e, de ha beleteszem a micro-sd kártyát, akkor az hátlap jobb oldalát kicsit felnyomja, ezáltal az ujjlenyomatolvasó még nehezebben hozzáférhető.úgyhogy eddig inkább negatív mint pozitív a megítélésem a telefonnal kapcsolatosan
-
szkuvi
tag
válasz Wallenberg #635 üzenetére
szia, én aliról rendeltem ilyet, van sima és matt is, viszont üvegfóliát -még- nem találtam rá
[ Szerkesztve ]
-
szkuvi
tag
sziasztok! Nektek hogy mennyire működik pontosan az ujjlenyomatolvasó? fel szokta oldani a készüléket első próbálkozásra?
-
szkuvi
tag
sziasztok. valaki talált/vett már a telefonhoz edzett üveget, "nem fliptokot", kijelzővédő fóliát? ha igen hol?
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest