Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carlas
senior tag
Igy van. Se a hang, se az anyagminőség nem jó. Mondjuk nekem külsőre is kínai, pedig lehetnének jók. Erre már csak az jön rá hogy irreálisan drága. Pl ez a ratyi Crusher fejes szétszedve egy szánalom. Annyira gagyi, látni belül az ótvart. De hát az ecsethajaknak jó lesz.
-
*Mukeey*
addikt
Skullcandy az a divat gagyi netovábbja nálam.Ennyi pénzért lehet venni jó fejhallgatókat bóvli funkció nélkül.
-
Carlas
senior tag
Igen nekik nem kellene ilyet gyártani. Aki normális minőségi fejest akar akkor: Jabra (pl.: Move, Revo, vagy a brutális Bose QC25 riválisa a Vega ami sztem jobb is), Plantronics (itt főleg gamer pl 500, vagy hd500 stb), Shure, Akg pl. K550 elfogadható árban, Sennheiser (itt 30 alatt semmit), Bose QC25, Beyerdynamic, Grado, Audio-technica, Néhány 30e+-os Sony stb stb ez csak pár példa
-
bwoay
nagyúr
ez nem egy gamer fejhallgató, hanem egy sima audio példány, ami nyilván nem high-end kategóriában indul. egy potméterrel lehet szabályozni a mélyek intenzitását, és mindenki belőheti annyira, amennyit el tud viselni. vagy akár kis is kapcsolhatja.
-
Muki94
aktív tag
Hallgattam valamilyen skullcandyt, ezzel a rezgős hülyeséggel...
Kábé két percig élveztem, hogy basszus, milyen vicces, utána pedig le kellett vennem, annyira zavart. Persze hitványul is szólt, természetesen.
Az egész Skullcandy márka bóvli... -
johnny500
tag
Tizenéves gamereknek jó lesz ez higyétek el. Nincs nagy tapasztalatom ezen a téren egy pár perc erejéig egy Steel Seeries V3 volt a fejemen. Na az is már túl sok volt. Rezgett az egész fejem.
Superlux hd681 evo bőven elég a basszus nekem.
-
Kasya
nagyúr
Van egy mély orientált Sennheiser fejesem. Azon a mély akkora, hogy alapból rezeg a fülem alatta.
Ezt a megoldást nagy parasztvakitásnak tartom.
-
RetepNyaraB
veterán
Muhahahaha
Borzasztó
mekkora atomvillanás kell a mai parasztnak
-
Ha már egy fejhallgató jól szól, felesleges a plusz rezgés hozzá.
-
VoidXs
nagyúr
Ezt már évek óta láttuk a Roccattől, és egyáltalán nem az az élmény, amit erről olvasva vársz. Az megint más, hogy az a 20-20000 még annyi se volt, inkább 40-50 volt az alja, ami gamer fejeseken normális. Dobozhangú az összes, csak az ASUS tudott kezdeni a hangzással valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Crusher beépített vibrációs rendszere a mély hangok még intenzívebb kiemelésére szolgál.
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Philips 49BDL4050D nagyképernyős televízió + Számla + 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512/12GB Fekete / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest