- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Meghallgattuk az egymillió dolláros, magyar fejlesztésű high-end audiorendszert
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ElektrikusDE #65 üzenetére
Én is épp tegnap akartam kipróbálni a Life is Strange játékot Nexuson, a Play áruházban azonban meg sem mutatta, csak böngészőn keresztül, mert azt írta, hogy inkomatibilis.
Mondom sebaj, leszedem netről. Le is töltöttem, elindítom, a töltőképernyőig eljut és utána kiírja, hogy "Download failed because you may not have purchased this app". Itt véget is ért a próbálkozásom.
Ettől függetlenül lehetséges, hogy nekem is az OpenGL támogatással lehet valami...érdekes módon a Life is Strange Before the Storm megjelenik az áruházban és elindul, bár az is összeomlott párszor, mire elindította magát a játékot(teljesen ürítettem a 2 giga ramot és utána már indult).(#68) carl18 +1 Pontosan, nagyon jól mondod!
Olyan játékoknak kéne érkezni a platformra, mint a The Witness ami jelenleg csak Nvidia shielden elérhető (ellenben az iOS verzióval). Ezek a hardverek még a 2013-as Tomb Raidert is képesek lennének futtatni(bizonyíték az Nvidia Shield), de egy ilyen komolytalan platformon szerintem erről továbbra is csak álmodozni lehet. iOSre hamarabb fognak ilyen játékok készülni szerintem...
-
janeszgol
félisten
válasz
ElektrikusDE #65 üzenetére
Huhh.
Na erre sose gondoltam volna. Tényleg hatalmasak a bajok. Oké nem szokatlan a későbbi kompatibilitás, hiszen kezdetekben mindig csak egy csoportot támogatnak a játékok és úgy terjeszkednek ki, pont a driverke miatt. De kérdés, hogy a Huawei fog-e ezzel foglalkozni, illetve a LiS már pár hónapja megjelent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Viccrovat
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Suzuki topik
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- KERÉKPÁR / BRINGA / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest