- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- E-book olvasók
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovisoft
őstag
Ez a fordító adapter tényleg jó ötlet. Van belőle olcsóbb is az Aliexpress-en, de nem tudom, minőségre milyen. Jópofa, hogy akár közgyűrűként (egyenes állásban), akár fordítógyűrűként is lehet használni, és több szűrőmenethez is van benne adapter.
-
cadeyrn
aktív tag
Fordítógyűrű, olcsó orosz obik, végtelen türelem.
Eredmény: brutális nagyítás, és megtanulod csípőből megérezni, mikor milyen beállításokkal kell fotózni.
Full manual lesz, persze.( Kivéve, ha ráköltesz SOK pénzt. )
-
d.j
csendes tag
Szvsz, ezt a dolgot legyártani úgy, hogy a belseje ne fényes hanem matt legyen, ugyan ennyibe került volna. Akkor kérdezem, miért így csinálták meg? Hozzá nem értés? Akkor ha nem értenek hozzá, minek gyártanak ilyet? Nem kaptak még viszajelzést, hogy figyi ez a cucc így szar ahogy van, javítsátok már meg. Nem értem.
-
vellerd
tag
Szegény öregapám szokta volt mondani, "nem vagyunk olyan gazdagok, hogy megvegyük ezeket az olcsó vackokat".
-
Tommmysun
aktív tag
Őőőő, ezt gondold át még egyszer
! Közgyűrűnél pont ez a "lényeg"! Ráadásul nem is tized milliméterekkel, hanem milliméterekkel, vagy akár centikkel növeled a "bázistávolságot"
.
Amiről te írsz az max. a bajonett átalakító adaptereknél probléma.
Szerk.:
Hopsz bocs, utólag látom, más is jelezte, hogy valamit félre értesz
.
-
orbano
félisten
[link]
nem tudnék elaludni ha nem lenne ebből otthon mindig egy tekercs
egyébként canonra az első macro szettem úgy nézett ki, hogy egy WC papír guriga, egyik oldalába pont belefért a FED 5 50mm-es obija megfordítva, a másikra egy csukloszórítót tettem, hogy fény beszűrődése nélkül oda tudjam paszírozni a 20D foglalatához. csodálatos képek készültek vele
-
Garada
őstag
milyen igaz.
-
törölt tag
Bravúrosan megoldottad a problémát.
-
tgabi333
aktív tag
Nekem kétszer is volt olyan problémám a közgyűrűkkel, hogy a bázistávolság nem egyezett, a kisebbik gond volt, ha negatív értékkel tért el (-0.1mm), akkor a közelpont egy kicsit távolabb volt, de amikor "hosszabb" volt a közgyűrű (0.3mm) akkor nem volt végtelenem.
-
banhammer
veterán
Ügyes.
Matt festékkel átfestés nemjó megoldás? -
bteebi
veterán
Most komolyan: ilyet ennyi pénzért a boltokba lehet tenni, és el is lehet adni? Nagyon bosszantó
. Sajnos elég drága tanulópénz volt. Én valószínűleg megpróbáltam volna visszacseréltetni/levásárolni az árát.
Mindenesetre nagyon hasznos infó, mert ha rászántam volna magamat közgyűrű-vásárlásra, tutira az egyik legolcsóbbat vettem volna meg... A fenti példából úgy tűnik, hogy nagyon buta hiba lett volna. -
Oldmobil
aktív tag
Mondjuk tépőzár helyett jobban jártál volna öntapadós bársony anyaggal, mert a tépőzár apró hurkocskái meg kampói is fényes műanyagból vannak, ami akkor is csillog, ha fekete. Foltot mondjuk nem rajzol így, de a kép általános kontrasztja alacsonyabb lesz.
-
nbg
senior tag
A vicc kedveert nemreg megrendeltem ezt a szettet, gondoltam ennyi penzt meger, legfeljebb majd megorokli a gyerek nagyitonak. Vegul is mukodik, de csak es kizarolag rohadt sok fennynel, maskepp a kromatikus aberracio hazavagja a kepeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Kanosszajárás pár olcsónak hitt makró közgyűrűvel.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Google Pixel topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest