Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
konyi79
addikt
Sony eredetileg APS-C bajonettjére is panaszkodnak ugye, kicsi az átmérő FF objektívhez, nem tudom a Fuji ezt hogy oldaná meg, ha a szinvonalat tartani akarná. Mekkora a Sonyhoz képest a Fuji bajonett? Nem találtam hirtelen adatot róla, a Sony E belső átmérő 47mm.
-
oraihunter
aktív tag
"Talán 10-20 év alatt változik annyit a nagyméretű érzékelők gyártástechnológiája, hogy konzumer szinten is megéri gyártani közép, ne adj isten nagyformátumot."
Azért reménykedjünk hogy annál azért előbb!oraihunter felhasználónak 391 pozitív és 0 negatív értékelése van a fórumon! Ha sürgős, akkor az adatlapon a telószám (06-30-293-42-53), de számkijelzés nélküli hívást már 21-éve nem fogadunk!
-
Ijk
nagyúr
Kizártnak tartom én is a 35mm-t, teljesen felesleges a Fujinak. Egyedül a Nikonnál tudom elképzelni hogy az A7-es érzékelőkkel saját rendszert dobjanak ki a CX mellé.
Középformátum pedig az ára miatt még nyugaton is rétegigény, nem hiszem hogy a Fuji megengedhet ilyen volumenű fejlesztést, miközben az alacsony eladások miatt nagyon lassan térül meg. Sony-ból, Samsung-ból előbb kinézek egy ilyen merész lépést.
Talán 10-20 év alatt változik annyit a nagyméretű érzékelők gyártástechnológiája, hogy konzumer szinten is megéri gyártani közép, ne adj isten nagyformátumot./人◕ ‿‿ ◕人\
-
arn
félisten
Nem... Eleve nincs nagy differencia kozottuk, illetve a mostani obiparkra nagyon epitenek. Logikusabb lenne a kozepformatum. Ott lehetne meg tobb penzt elkerni.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
FEDman
addikt
válasz Stauffenberg #3 üzenetére
Egyetértünk.
Ettől függetlenül jöhetne akár egy új nagyobb szenzoros rendszer is a Fujitól. Csak mivel az APS-C vonaluk már ennyire kiforrott komoly érett rendszerré kezd válni objektív kínálat felől nézve, hogy innen már egy FF se jelentene túl nagy különbséget.
Szóval ha a Fuji mindenképp villantani akar legfelül, akkor szerintem ha már lúd legyen kövér alapon hozzon ki egy középformátumú mirrorless rendszert.
Na az nagyot tudna szólni. -
Stauffenberg
nagyúr
Már éppen vinni akartam a forrás linket a Fujifilm topikba, aztán látom FEDman már foglalkozik vele. Én sem tartom valószínűnek, hogy a jelenlegi objektívek megfelelnének egy FF szenzorhoz. De maga a szerző is leírja, hogy nem nagyon ért az optikához, csak egy laikus tesztet végzett el a képkörökkel.
Szerintem ez sokkal inkább a rinyálók vágyainak kifejeződése, akik folyton arról papolnak, hogy FF nélkül nem élet a élet.
Belátható időn belül nem lesz Fujifilm FF, ez szinte biztos. A Fujifilm ennél sokkal elegánsabb, nagyon szépen fejlődik az APS-C rendszer és az objektívpark, nem rúgná fel úgy az egészet, ahogy a Sony tette.
-
MaUser
addikt
-
zzola
titán
Ilyenre sosem lesz pénzem, azt hiszem....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest