- RAM topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen házat vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mlinus
őstag
válasz
NandorHUN #50 üzenetére
a bf hol ver köröket? bf4 peak tegnap pc-n: 30k. Xbone: 37k. PS4: 53k. szerintem ez messze van még a köröket veréstől.
cod valóban köröket ver... mondjuk szerintem eléggé egyértelmű miért. abszolút konzolra van tervezve már az mw2 óta. hiperalacsony ttk, konzolra optimizált interface, pofátlan árazés, ráaádsul évente jelenik meg.
de who cares? pc-re több az alternatíva. a CSGO hatalmas szörnyeteggé vált. Az Arma 3-at ami pc exkluzív kb annyian játszák naponta mint a ps4-es BF4-et. Killing Floor, Payday2, Left 4 Dead... mai napig több ezren játszanak velük. Konzolos paydayt kétszer adták ki, legutóbb 1 éve, már halott, és nem is adnak ki updateket.
TF2... pc-n ott van a top5-be folyamatosan, minden nap, konzolon hol van? Sehol, kijött kb 2 patch anno 2007-ben és azóta semmi. Szerintem már egy árva lelket se érdekel. Overwatch. Garantálom hogy pc-n nagyobb a tábora, és hogy míg 5 év múlva is fognak hozzá content patcheket csinálni, addig konzolon már nem lesz semmi és senki.
folytathatnám... nem csak a cod és a bf létezik. A konzolos AAA mánia pont az, ami pc-re nem kell. Miért vegye meg mindenki évente a codot pc-re ha vannak játékok amiket évekig INGYEN támogatnak? És mindezt úgy mondom hogy én is megvettem kb minden codot az 1 óta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gainward GeForce RTX 4080 SUPER Phoenix GS Újszerű, garanciális, dobozával és tartozékaival
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- Manli GeForce RTX 3070 Ti 8GB GDDR6 VGA!
- MSI GeForce GTX 1080Ti 11GB GDDRX GTX1080Ti GAMING X TRIO
- Sapphire PULSE RX 6700 XT 12GB GDDR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest