Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mlinus

őstag

válasz NandorHUN #50 üzenetére

a bf hol ver köröket? bf4 peak tegnap pc-n: 30k. Xbone: 37k. PS4: 53k. szerintem ez messze van még a köröket veréstől.

cod valóban köröket ver... mondjuk szerintem eléggé egyértelmű miért. abszolút konzolra van tervezve már az mw2 óta. hiperalacsony ttk, konzolra optimizált interface, pofátlan árazés, ráaádsul évente jelenik meg.

de who cares? pc-re több az alternatíva. a CSGO hatalmas szörnyeteggé vált. Az Arma 3-at ami pc exkluzív kb annyian játszák naponta mint a ps4-es BF4-et. Killing Floor, Payday2, Left 4 Dead... mai napig több ezren játszanak velük. Konzolos paydayt kétszer adták ki, legutóbb 1 éve, már halott, és nem is adnak ki updateket.

TF2... pc-n ott van a top5-be folyamatosan, minden nap, konzolon hol van? Sehol, kijött kb 2 patch anno 2007-ben és azóta semmi. Szerintem már egy árva lelket se érdekel. Overwatch. Garantálom hogy pc-n nagyobb a tábora, és hogy míg 5 év múlva is fognak hozzá content patcheket csinálni, addig konzolon már nem lesz semmi és senki.

folytathatnám... nem csak a cod és a bf létezik. A konzolos AAA mánia pont az, ami pc-re nem kell. Miért vegye meg mindenki évente a codot pc-re ha vannak játékok amiket évekig INGYEN támogatnak? És mindezt úgy mondom hogy én is megvettem kb minden codot az 1 óta.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák