Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Videós, mozgóképes topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Canon EOS DSLR topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
mlinus
őstag
válasz
NandorHUN #50 üzenetére
a bf hol ver köröket? bf4 peak tegnap pc-n: 30k. Xbone: 37k. PS4: 53k. szerintem ez messze van még a köröket veréstől.
cod valóban köröket ver... mondjuk szerintem eléggé egyértelmű miért. abszolút konzolra van tervezve már az mw2 óta. hiperalacsony ttk, konzolra optimizált interface, pofátlan árazés, ráaádsul évente jelenik meg.
de who cares? pc-re több az alternatíva. a CSGO hatalmas szörnyeteggé vált. Az Arma 3-at ami pc exkluzív kb annyian játszák naponta mint a ps4-es BF4-et. Killing Floor, Payday2, Left 4 Dead... mai napig több ezren játszanak velük. Konzolos paydayt kétszer adták ki, legutóbb 1 éve, már halott, és nem is adnak ki updateket.
TF2... pc-n ott van a top5-be folyamatosan, minden nap, konzolon hol van? Sehol, kijött kb 2 patch anno 2007-ben és azóta semmi. Szerintem már egy árva lelket se érdekel. Overwatch. Garantálom hogy pc-n nagyobb a tábora, és hogy míg 5 év múlva is fognak hozzá content patcheket csinálni, addig konzolon már nem lesz semmi és senki.
folytathatnám... nem csak a cod és a bf létezik. A konzolos AAA mánia pont az, ami pc-re nem kell. Miért vegye meg mindenki évente a codot pc-re ha vannak játékok amiket évekig INGYEN támogatnak? És mindezt úgy mondom hogy én is megvettem kb minden codot az 1 óta.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Microsoft és a Khronos Group számára talán szigorúbban kellene szabályozni a gyártóspecifikus kiterjesztéseket?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gumi és felni topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Óra topik
- További aktív témák...
- Új Bontatlan GIGABYTE Radeon RX 9070 Gaming OC 16G 3Év gari 27% Áfás számla
- ASUS TUF Gaming Radeon RX 7900 XTX OC
- ASUS ROG Strix LC NVIDIA GeForce RTX 4090 OC Edition
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asrock Radeon RX 5600 XT Phantom Gaming D3 6G OC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest