Új hozzászólás Aktív témák

• interstate76

addikt

válasz Teasüti #26 üzenetére

Azért bravózol, mert butaságnak tartom az all-in-one, energiazabáló, mozdíthatatlan monstrumokat? :U

10e Ft-ból van egy olyan droidos játékkonzolom (itt és a linkelt hsz. előzményeiben írtam róla) és egyben kadenciahelyes médiaplayerem, amit non-stop üzemmód esetén sem veszek észre a villanyszámlán. Nem akarom, hogy ez a kis cucc, Kodival együtt be legyen építve az Xbox One-ba. Minek? Hogy kirakhassak egy tenyérnyi dobozt és 2 db, rövid kábelt, cserébe viszont ne futtathassak androidos játékokat a TV-n és megugorjon a villanyszámlám is? Eszem ágában sincs! Egyébként a fent említett Kodi sosem lesz futtatható a One-on, szóval már csak emiatt sem maradok mini PC nélkül akkor sem, ha megvalósul a mindentudó szuperkonzolod. Aki már próbálta a Kodit/OpenELEC-et/LibreELEC-et, az tudja, miről beszélek, aki nem, az meg próbálja ki és esze ágában sem lesz konzolon filmeket nézni. :N

Ne a laptopon vagy a droidos mini PC-n böngésszek? Miért? A te szuper, all-in-one eszközöd mellett is lenne laptopom, egyrészt mert kell a mobilitás, másrészt pedig ha itthon dolgozom, azt nem a nappaliban teszem, azaz a laptop nem kiváltható az általad vágyott eszközzel, tehát teljes tévképzet a megszűnő kábelrengeteg, amiről vízionálsz.

Az előbb fifáztam egyet a One-on, a nagylányom Township-et játszott a nappaliban a droidos mini PC-n, most pedig netezek az óránként kb. 10W-ot fogyasztó laptopomon a dolgozószobában. Ha úgy tartja kedvem, akkor kiküldöm a képét a monitoromra, vagy kiülök vele a kertbe, vagy ...akármi.

Kb. estig tudnám sorolni, hogy miért nem akarom egyben látni ezt a 3 eszközt, szóval használjon AIO monstrumot, aki rá van szorulva! ;]

(#27) BoogeyM@n Fps-ekhez nem jó a kontroller, viszont fifázni nem is igazán lehet mással. Én ezt nem úgy jellemezném, hogy a kontroller 25 éve kiment a divatból, hanem hogy ideje lenne használhatóvá tenni az egeret a konzolon.

[ Szerkesztve ]

téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő...

Új hozzászólás Aktív témák