Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • interstate76

    addikt

    válasz interstate76 #1228 üzenetére

    Folytatom a sort:

    Township
    Hay Day
    SimCity BuildIt

    Emellett tettem rá emulátorokat is:
    - ScummVM: ezt még korábban, régi, point-and-click stílusú kalandjátékokhoz (Broken Sword, Monkey Island - fergetegesek!!!)
    - Snes9x EX+: Mario gyönyörűen ugrál a kis droidos mini PC-n
    - PPSSPP: PSP emulátor

    Utóbbit a FIFA 12-vel próbáltam ki, el is indult, de szaggatott és szürke színű volt a fű is. Nem tudom, hogy a vas volt kevés hozzá, vagy az emulátornak okozott gondot az adott .iso elindítása, de az biztos, hogy megéri feltenni, mert egy csomó PS-játék menni fog a kis kütyün (majd írok róluk, ha lesz időm próbálgatni, de egyelőre annyi volt a lényeg, hogy a lányomnak kerüljön fel pár értelmes játék arra az időre, amit itthon és ráadásul bent tölt a szünidő alatt).

    A fentebb linkelt 3 játékhoz és az első emulátorhoz 1 perc konfigurálni bármelyik kontrollert, amit felismer a mini PC-nk, de a már többször felmagasztalt Tincore Keymapper-rel a Super Nintendo és a PSP-emulátor összes gombja is 1-2 perc alatt, könnyedén konfigurálható, és külön-külön menthetők is a különböző kiosztások, így csak egyszer kell beállítani, utána már csak annyi teendő van, hogy az adott emulátor indítása előtt a Tincore Keymapper-ben ki kell választani a használni kívánt konfigurációt.

    Mit mondhatnék? 10-15 ezer Ft-ból összehozható egy komoly médiaplayer (SD kártyáról futtatható OE-verziók előnyben) és egy rengeteg játék futtatására alkalmas konzol, és emellett még egy csomó mindenre használható a kis kütyü. Ez a Beelink Mini MXIII a nagyon sokadik mini PC-m, de teljesen el vagyok ájulva tőle. :K

    [ Szerkesztve ]

    téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... Nintendo Switch stílusú bt kontrollerek, Teclast tabletek (M40 Plus & M50) és PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

Új hozzászólás Aktív témák