- Házimozi belépő szinten
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Akciókamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPad topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
adodaniel
őstag
válasz
Ren Hoek #864 üzenetére
A mostani 60-as széria gyakorlatilag a kivezetéskori árán, vagy még a felett is (volt már rá példa) eladható a használt piacon. Csak eladó példányból van kevés, azért itthon akinek van, nem igen fog szabadulni tőle. Hacsak nem tud magasabb kategóriás 60-asra váltani szvsz.
-
adodaniel
őstag
válasz
Tippmix46 #828 üzenetére
Egy olyannak beszélsz, aki a kábeles adásokat élvezi...szóval érthetetlen a hozzászólásod nekem címezve!
Kapufa, szerintem nem is neked címezte. Mindenki az ellenséged vagy mi van veled?
Ezt meg olvasd már el legyél szíves, a 100. hasonló hozzászólásod utána már fáj a tudatlanságod.
-
-
adodaniel
őstag
válasz
Tippmix46 #786 üzenetére
S szériát aki a G-vel említi, annak a hozzászólásai nem sokat érnek számomra
Ezt írtad... Egyébként attól, hogy az ST50 volt a belépő (bár ugye alatta voltak az X-ek és az UT-k is), attól még nem zárja ki, hogy megverjen drágább LCD-ket. Sőt.
(#784) Tippmix46 Miért ne jönne ki hiba 42"-on? Közelebb kell ülni... Ne haragudj, de a hozzászólásaidból az tűnik ki, hogy láttál otthoni körülmények között egy tv-t, a többit innen-onnan összeszeded és úgy adod elő, mintha nagy tapasztalás lenne. Elképesztő.
(#788) Ispy Az UT-ket elfelejtettem, igazad van.
-
adodaniel
őstag
válasz
Tippmix46 #775 üzenetére
Gondolom az kimaradt neked, hogy az utolsó ST széria, habár azzal kezdődött a Panasonic modellpalettája, nem egyenlő a korábbi széria belépő modelljével (ST50) . Gyakorlatilag a GT50 továbbfejlesztése az ST60. És ugye az még csak az első a palettán. De ezt biztos tudtad, hiszen jól láthatóan nagyon tájékozott vagy plazma téren.
Ár érték arányban pedig az ST60 az egyik legjobb vétel volt szvsz. Én a GT-t átugorva inkább a VT-t vettem volna. ST és GT közötti különbség számomra nem érte meg a felárat.
(#762) dabadab Nem látom sok értelmét a gyári kalibrációnak. Szvsz minden panelnak kell valamennyi idő, míg bejáratódik. Ez előtt teljesen felesleges kalibrálni, úgyis "elmásznak" az értékek. Plazmáknál 500 üzemórát szoktak javasolni, LCD-nél ez nem tudom mennyi. De mivel műszaki cikk az is, így feltételezhetően ott is kell valamennyi üzemóra.
-
adodaniel
őstag
válasz
Tippmix46 #631 üzenetére
Beállítások visszavétele alatt mit értesz? Hogy nem húzom maximumra az összeset? Nem is kell, színhelyesre műszerrel be lett kalibrálva a TV, a fényerő például 46%-on van. Bejáratási idő szintén a kalibrálás miatt fontos, az első 500 üzemórában még sokat változik a panel, felesleges hamarabb kalibráltatni.
A többi pontod említésre sem méltó, ahogy már írták is itt mások.
Mondjuk hiába írom le neked, a hozzászólásidból egyértelmű, hogy minden szakmaiságot, gyakorlati tapasztalatokat nélkülözővitapartnerrelhozzászólóval van itt dolgunk.(#647) Khelben De hallották az LCD topikban, meg olvastak 10 évvel ezelőtti teszteket! Az is tapasztalat!
-
adodaniel
őstag
válasz
Tippmix46 #575 üzenetére
Tehát, akkor LCD-ből 270e-ért már high-end képminőséget kapni? Tényleg nem értem, hogy mire akarsz kilyukadni.
(#576) Ijk: Nagyon hálás vagyok a Panasonic-nak hogy átvette a Pio-tól a plazmát és lehozta 2012-re a megfizethető árkategóriába azt a minőséget.
Valamint annak, hogy a bejelentés után, még jutott belőle egy példány nekem is. -
adodaniel
őstag
válasz
Tippmix46 #571 üzenetére
270e-ért már high-end jár, vagy mire gondolsz? Én sem értem, hogy 2 millióért miért nem jár új 5-ös BMW...
(#573) daa-raa Egyelőre ezek mind csak felvetések. Túl sok a feltételes mód. Engem, mint a jelen fogyasztóját az érdekel, hogy mit tudok venni x pénzért és az mit nyújt. Ellenben jelenleg áldoznom kellene a minőségi igényeimből egy ígéretért cserébe, hogy majd x év múlva jön az elérhető árú mozgókép-minőség. Ami megközelítőleg volt eddig is tulajdonképpen.
-
adodaniel
őstag
-
adodaniel
őstag
Munkában vagyok, este beírom. Annyit elöljáróban elárulok, hogy nagyjából egy időben lett a ház lakója a plazma tv, valamint a házimozi (úgy értem valódi, nem az egydobozos tejfölösdoboz-féle) és a villanyszámlán nem jelent meg óriási ugrás. Ehhez nyilván hozzátartozik a tudatos használta is, vagyis ha nem nézzük a képét, akkor nem megy. Olyankor inkább megy a spotify.
-
adodaniel
őstag
válasz
luckyman #454 üzenetére
és (#460) dabadab A fali aljaztomba dugott teljesítménymérő is a marketinget és a specifikációt írja ezek szerint...
TV adást legfeljebb sportot nézek, ahol nem ritkán órákig képernyőn van az eredményjelző, valamint a SportTV kontrasztos logója. Semmi gondom nem volt vele, életemben nem zoomoltam még a képét.
Azt gyanítom nem láttatok még tartós működés közben plazmát, vagy ha igen, akkor is valami 6-8 éves modellt, ahol ez még problémát okozhatott.(#555) Kopi31415 Hűtőd milyen energiabesorolású?
(#489) daa-raa Erősen félrehúz a magyarázatod. Úgy szüntették be a plazmagyártást, hogy jelen pillanatban (és még egy darabig így is lesz) nincs elérhető áron legalább ugyanolyan kvalitású mozgókép-megjelenítő (!) eszköz, csak ígéretek.
-
adodaniel
őstag
válasz
Blindmouse #30 üzenetére
Ha nyugaton jársz és látsz az utcán ilyen fűtőtesteket, kérlek hozzál már párat nekem! Mindent topikba kell egy igazi mókamester, a jelentkezés itt le is zárható.
(#54) dabadab Én nem egy drága darabot vettem kicsivel több, mint egy éve (ST60). Aki eddig átjött, mindenki ámult a képén. Nem kímélem, használom és azóta is hálát adok, hogy még tudtam szerezni egy plazmát. Ezt a képminőséget LCD-ben a többszöröséért lehet még mindig csak megközelíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A válasz nem is lehet kérdés! Az már más tészta, hogy mit nézett be a vállalat.
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Háztartási gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- iPhone topik
- GTA VI
- További aktív témák...
- Új! 2025-ÖS 10 Magos DDR7 DLSS 4.0 RTX 5060 TI 8GB Gamer PC 14. Gen I5-14400 16x4.7Ghz 1TB SSD 32GB
- Nikon D5100 + kit obi 18-105mm 3.5-5.6G
- Lenovo Legion go
- Mamas & Papas Flip XT3 babakocsi szett 3 az 1-ben
- LEÁRAZVA Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/512 NVIDIA T1200 4GB FHD
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest