Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• opr

nagyúr

válasz GeryFlash #52 üzenetére

Ez nem igy nez ki. Egyreszt biztos lehetsz benne, hogy Taiwanon is megfeleloen jol elnek ezek a mernokok, az eredeti amerikainal konkretan magasabb fizetesbol.
    Masreszt voltal egy cegnel, ahol felulrol a nyakatokra raktak egy idiotat, az hidd el nagyon idegesito, mindegy amugy milyenek a munkakorulmenyek. Ahhoz, hogy valaki ilyen szintre jusson, hogy vilagszinten ismert, elismert es keresett szakember, az kell, hogy kb ez legyen az elete. Hidd el, itt mar nem elsosorban a penz szamit.
    Erted, itt vagyok pl En, jo peldanak. Kozel nem vagyok ezekhez a szakemberekhez. Olyan szinten nem, hogy szegyellem azt is, hogy le mertem magam irni ugyanabba a hsz-be, mint ami roluk szol. Mar nalam is ez a helyzet, hogy nem a penz az elsodleges. Konkretan a mostani berem haromszorosat is megkereshetnem, napi szinten keresnek cegek, exkollegak, stb, hogy menjek ida-oda dolgozni arcatlan jo penzekert. Megsem megyek, mert imadok ott dolgozni, ahol. Mert meg vagyok becsulve, felnottkent vagyok kezelve, jo a tarsasag, jo a ceg neve, nem nyomnak agyon idiota, tarthatatlan hataridokkel, ha hulye a fonok, akkor megmondod neki, hogy hulye vagy, es ha igazad van, az lesz a vege, hogy egyezik a velemenyetek, hogy hulye (persze ez forditva is igaz, meg a kollegakra is) es vegulis eleg jol megelek ebbol a fizetesbol is.

Namost ha ez meg ram is igaz, ~10 ev szakmai tapasztalattal, akkor szerinted ezekre a szakemberekre? Olyan garanciakat kene vallalnia az intelnek, hogy egyaltalan vegiggondoljak, amit egy ceg se fog. Pl kapasbol azt, hogy nem raknak megint egy penzugyes embert olyan pozicioba, ahol technikai dolgokban felulbiralhatja a mernokoket. Oszinten nem latom, hogy ez, vagy akar ehhez hasonlo garanciak megtortenhetnek realisan nezve.

"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Új hozzászólás Aktív témák