- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Száguldozásra hangol az új AMD Software
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
írtam volna közelebbi példát, csak... nemigazán volt dedikált vga-ja az intelnek eközben
tudtad? (ha igen, minek írsz le irreleváns marhaságot, miszerint via éden.... ?)
két nicket képes vagyok megjegyezni, akik minden intelt érintő kellemetlen hírnél jönnek védeni a védhetetlent. ennél, te jöttél is, menetrendszerűen. majd amd hírnél beszólhatsz, ha ott látsz engem amd-t védeni
addig viszont mellőzd az offtopik találgatásokat
megpróbáljam összevissza sorrendbe rakni a mondataid én is és abból vonjak le baromságokat? szerintem sehova nem vezet...
(de hogy értsd is, az ÁLTALAM ÍRT, EREDETI SORRENDBENI mondanivalót:
- user megvette ezt a mostani intel-amd nuc-ot, nem gondolhatta előre, hogy ennyire retek támogatást kap... vagy az intel fanbojok szerint DE és magára vessen?!- az i740 idején nem volt sejthető, hogy az intel mekkora kókler, ha vga-ról, méginkább drivertámogatásról van szó - mert a gond nem az ár-teljesítménnyel volt (később már...), hanem hogy mondjuk nem tudtam midtown madnessezni, mert ... drájver.)
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az Intel választhatott volna jobb stratégiát is a játékosok szívéhez, elvégre hamarosan saját GPU-val szeretnék letarolni a piacot.
- MSI GeForce RTX 5080 16G GAMING TRIO OC majdnem új 2028.04.22-ig magyar garis
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- GIGABYTE GeForce RTX 2080 TURBO OC 8GB GDDR6 videokártya (használt)
- 3 hónapos Sapphire Pulse AMD Radeon Rx 7900 XTX 24 GB, 33 hó garanciával!!
- 27% Számla! Sapphire RX 7900 XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+ Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest