- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Házimozi haladó szinten
- Home server / házi szerver építése
- Riasztó topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ste
addikt
válasz
kleinguru #49 üzenetére
Ugyanannyira kompromisszumosan működnek mint amennyire macera két telefont cipelni.
Valahogy kényelmesebb csak egyet tölteni...
Az átirányításokkal lehet játszani, hogy értesülj a hívásokról (ha nem veszed fel nem számlázza ki a szolgáltató). A mobil net pedig arról a Sim-ről megy, amelyikről telefonálsz. Mostmár szinte minden DualSimes mindkét Sim foglalaton tudja a 3G-t legalább.
Ha lenne dual iphone szerintem jó volna, de nem hiszem, hogy ez a cég üzletpolitikájába illene. -
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Lord Sidious #45 üzenetére
Bocs, az újban nincs: A 9,7 hüvelykes iPad Pro beépített Apple SIM kártyával kerül forgalomba.
-
r3dsnake
nagyúr
Esélytelen a 2 sim. Az iPad Air-ben sincs már sim slot, hanem virtuális.
-
sti
tag
Ezt a jack dolgot soha nem fogom megerteni. Ez miert kell?
-
válasz
fornettisuti #40 üzenetére
Lehet ebből viccet csinálni, de tudsz nekem olyan eszközt mondani, ahol az elvártaknak megfelelő üzembiztonsággal tudsz telefonálni a 2 simmel, az elvárható szolgáltatások meglétével együtt (pl.: hogy kontaktokhoz tudsz preferált simet állítani)
Akinek dual simes készüléke van és mesélt róla, mindig volt valami problémája...
Lényeg, ha nem is ők találták, találják föl, de hogy tudnának mit javítani rajta az biztos
-
Huha81
tag
Szerintem csak azért nem lesz dual sim-es, mert akkor már a megjelenés előtt betiltanák Kínában, mert hasonlít valamelyik helyi csodára
-
icp1970
senior tag
Ideje lenne már.Nem is értem miért halogatja ezt eddig az Apple.
-
Dual sim? Ennyire fontos a kínai piac?
-
Fejvadi
nagyúr
Kell a jack helye a második SIM-nek.
-
balgab84
aktív tag
Innovaciokent fogjak beharangozni:-):-):-)
-
ToniSoprano
addikt
válasz
Dr.FantastiK #32 üzenetére
Jó lenne a dual sim, pl. cégünknél ami nem kicsi szinte mindenki dual simes telót keres, mert tök praktikus. Pl. arra is hogy sokkal olcsóbb mobilnet nekem pl. nekem 2 GB/hó mobinnet 1650 Ft/hó hűségidő nélkül és VOIP sincs letiltva, mert APN net, mivel nővérem Hollnadiában él ez elég fontos, mert egyébként 180 FT/perc a mobil mobil hívás díja a T-mobilnál percalapú számlázással, fain.
De Iphone-ból úgysem lesz dual simes, pedig fillérekből megoldható a második foglalat és még egy kicsit sz szoftveren kéne buherálni. Nem kell aktív dual sim, az egy antenna bőven elég.
-
Dr.FantastiK
őstag
miert nem Tripla sim ?
-
fornettisuti
veterán
még a végén feltalálják a duál simet
-
joey04
titán
nem hiszem, hogy lesz dual sim
-
4264adam
veterán
kicsit sok lenne ez, apple nem ilyen típusú. 1:
16GB-> 32GB/64/128. Várható azért a dupla kamera, most meg általában a kínai készülékekre jellemző dupla sim, amikor inkább szolgáltatói készülék az Iphone. -
válasz
Gladiator124 #26 üzenetére
A cél az lenne, hogy a sim szoftveres legyen, ne kelljen kártya. Már ez is nagy előrelépés lenne, főleg, ha itt is működhetne a dual "sim".
-
Gladiator124
csendes tag
Szerintem jack biztos kimarad -spórolás- dual sim kizárt, mert át kéne néhány sort írni a szoftverben + a dupla kártyafoglalat rettentő drága -majdnem 0,000000001cent-.
Mellesleg a még kisebb akku is várható 8 óra üzemidővel! Viszont a szupergyors töltés 3 perc alatt tölti 12%-ra. A teló pedig 0,2 mikrométer vastag lesz, így a sim kártyát majd a hátlapra kell felragasztani...
-
Addig még nőttek az eladások nem volt szempont az igények kiszolgálása. Miután várhatóan nem nőnek az eladások és a piac is lassan de telítődik, egyből érdekes lehet az igények kiszolgálása (lásd: 5,5").
A szolgáltatókat nézve pedig lenne 1 simes változat és a dual simet csak kártyafüggetlenül tudnád megvenni.
A termék portfólió töredezettségét növeli ez is, ebből a szempontból valóban nem lenne az igazi
-
kchris78
veterán
szerintem esélytelen hogy dualsimes legyen... elég rég óta van már dualsim, de szerintem az apple nem az aki ilyen irányba menne tovább. sok embernek kellene /lenne praktikus de itt nincs szó milliókról..
az meg már katasztrófa hogy már nem is a _következő_ telefonon megy a tippelgetés hanem a majdnem MÁSFÉL év múlva jövő telefonról... 2 év múlva már a 3-4 évvel későbbi telefon lesz a tipp tárgya???
-
fordfairlane
veterán
Szerintem meg az új iPhone fából készül.
Most tényleg, érdekelnek még valakit ezek az iPhone-os pletykák? Semmi fantázia nincs bennük.
-
Eclips21
őstag
ez kamu melyik szolgáltató fogja ezt engedni?
(#4) Blyan totál igazad van, kamu hír
-
-
ROBOTER
addikt
Ehhez jelentősen át kellene alakítani az iOS-t. Jelenleg is vannak kritikák a mérettel (az előlap kihasználtsággal) és az üzemidővel kapcsolatban, a dual sim alkatrészigénye és energiaigénye ezen nem javítana. Komoly fejlesztés kell hozzá. Nekem kamuszagú, de láttam már csodát.
-
Csapoati
nagyúr
iPhone 6SS lesz, nem tipp!
-
Matada2.3
veterán
Egy lépés előre és egy vissza. Sok embert ismerek akinek i készüléke van és hiányolják a dual SIM lehetőséget.
-
Richie86
senior tag
Ha két kártyás lesz, igencsak érdekelni fog.
-
Ez igazából bármilyen más telefon belső komponensének fotója is lehet.
Sőt aliról veszek sim foglalatot, lefotózom, aztán evleaks-nek elküldöm, hogy itt a fotó, bizony 2 kártyás lesz a zájfon
-
ALBY
senior tag
Azt tippelném a kétkártyás iPhone felára lesz annyi, amiből kijönne egy kisebb kétkártyás kínai telefon is.
-
Blyan
félisten
Tekintve, hogy az iPhone értékesítés a kezdetek óta a szolgáltatókra van kihegyezve, nem tűnik valószínűnek a dual sim.
-
Szerintem a dual sim megoldaná az eladások csökkenését. Rengeteg olyan embert ismerek, akik a dual sim hiánya miatt nem használnak iPhone-t
-
törölt tag
Dual SIM jó irány, jack hiány nem jó irány.
-
janeszgol
félisten
Pont az Apple az a cég, amelyik kapcsán nem jelentenék ki olyat, hogy valami várható vagy nem várható. Meglátjuk!
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- sziku69: Szólánc.
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest