Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dell notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Acer notebook topic
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
Ez oké, de a vita abból indult ki, hogy az AMD nem teszteli más gyártók procijával a kompatibilitást (ez nyilván csak az Intelre vonatkozhat, más valós konkurrenciája nincsen). Tekintve az Intel vs AMD procik teljesítménykülönbségét és elterjedtségét, a többségnek Intel van. Főleg ahol van pénz komolyabb videokártyára is. Így pont a csúcskategóriás Radeont vásárlókat szopatja az AMD, mert azoknak nagy valószínűséggel futja Intel procira is, és nem azért vettek csúcsradeont hogy prociból ne a csúcsot vegyék.Ilyen szempontból sztem öngól. Bár tudom hogy a legnagyobb eladások az alsókategóriában vannak, de a legkisebb haszon is azokon van. Aki AMD procit vesz, az csúcsradeon helyett beéri középkategóriával is. ez nemtom miért jó nekik. Engem konkrétan érint(ene, ha használná vmi az OpenCL-t) a dolog, és nem szívesen vennék AMD procit. Persze ha a Bulldozer tud majd annyit mint az SB, akkor simán váltok, de az Athlon 1 óta nem ez a helyzet, és ilyen értelmű előrejelzést se nagyon láttam még (leszámítva az AMD marketinget, de az nem mérvadó).
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Goddess of Victory:Nikke
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel topik
- Futás, futópályák
- Dell notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- ÚJ ÁRU 08.25. !! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest