Új hozzászólás Aktív témák
-
Kindar
tag
Akkor az utókornak ismét, hátha másnak is kell majd:
Ha Vodafone esim nem tartalmaz apn beállításokat és ezért nincs mobilnet, vagy tartalmaz, de csak 3G van, LTE nincs. Létre kell hozni Vodafone Internet névvel egy új apn beállítást és abban egyedül az apn mezőben kell megadni azt, hogy internet.vodafone.net , semmi mást nem kell módosítani. -
Hatii
tag
Nekem olyan ember mondta, aki kipróbálta és működött is.
Én a mostani telefont is úgy vettem régebben, 3a XL, hogy neten rendeltem itthoni eladótól, átvettem és egyből kipróbáltam az esimet. Ha nem ment volna, 2 hetem lett volna visszavinni a telefont minden indoklás nélkül.
Röviden ez a történet, nem szórakoztam utáni külföldi és akár olcsóbb beszerzéssel. Nem biztos, hogy szép dolog , de én megtartottam a telefont, így nem volt etikai kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ésszerű és kifejezetten jó felszereltségű, kompakt modellként mutatkozott be a Pixel 4a, ami sokat fejlődött az elődmodellhez képest.
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest