- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kube
senior tag
válasz
raveinT #3767 üzenetére
Pedig volt Lumia 820 meg 830 is nálam, de csak a dupla koppos ébresztésre emlékszem. És a rezgés sincs meg a hívott fél kapcsolásakor. Lehet, hogy később jöttek és a frissítéseket nem néztem meg alaposan. Egyébként nekem is abból az időből maradt meg az igény erre, túlságosan megszoktam. Bár most a pixellel átszoktam az ujjlenyomatolvasóra, viszont az asztalon még mindig duplakoppal ébresztek.
Az viszont probléma (nem tudom, hogy a dupla kopp okozza), hogy telefonálásnál (fülhallgatót használok) lealtatom, és amikor becsúsztatom a zsebembe, akkor felébred közben. Na ez rettenetesen idegesítő
Majd még megfigyelem, hogy ez is csinálja-e, nem telefonáltam sokat így mióta megvan. Az előző Nokiám rendszeresen csinálta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- KÉSZPÉNZ AZONNAL! iPhone felvásárlás - Budapest
- S21(128/8) dobozával tokkal
- 1,5 hónapos Honor 200, 12/512gb, Fekete, közel 2 év garanciával, eladó!
- Google Pixel 9 Pro 128gb, 1év garancia, független, makulátlan, sok kiegészítővel.
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- A Surface Go Type Cover 100% magyar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest