- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fujifilm X
- ASUS notebook topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
' Tzs ,
senior tag
Jelezzétek ti is itt, [link] hogy van erre igény! Köszi
Vagy ha van köztetek fejlesztő segíthetne összerakni...
-
dannyc27
újonc
Sziasztok ha már a billentyű témánál tartunk van valakinek valami ötlete hogy hogyan lehetne telefonon a billentyű karakterek használatát valamilyen úton módon lementeni
Mint ahogy PC-n vann a keylogger progi olyan nincs telefonokra? -
Namelesske
addikt
Alig kellett 10 évet várni egy ilyen megoldásra. Túl későn jött és túl kevés. Amúgy is szerintem félre értették a "virtuális billentyűzet a halálom" mondhatom korábban. Én design, ux és prediktív szótárra gondoltam alatta. Elég ínyenc vagyok ilyen téren.
A Swiftkey egy bloatware lett a Swpe meg még gingerbread elemeket is tartalmaz a ui néhány részén. Nem követi egyik sem igazán a material guidelineokat de ez nem is lenne gond, a teljesítmény sem az igazi és az évek során kizártam hogy a hardver lenne az okozója.
Sajnos be kell látni az az időszak amikor kerestük hogyan lehet hatékonyan gépelni az érintő képernyős mobilokon már rég véget ért. Ezek a szoftverek akkor voltak menők. Mára inkább az egyszerűség és megbízható működés lett a fő szempont nem a revolutionary shiny new amazing way to type...
-
Somatom
veterán
válasz
Namelesske #86 üzenetére
Ez, így, ebben a formában nem igaz. Pl. az én telómhoz (Moto Z sorozat) is van fizikai billentyűzet kiegészítő (Mod).
-
Somatom
veterán
válasz
Namelesske #83 üzenetére
Miért nem vettél fizikai billentyűzetes telót?
-
Namelesske
addikt
Nekem halálom a virtuális billentyűzet. A Swype volt az első amivel kezdtem, de akkor nem volt vas ami memóriában tartotta volna huzamosabb ideig. Úgyhogy életem első vásárlása a Swiftkey-X volt anno amit elégedetten használtam pár évig amíg meg nem jött az új verzió ami azóta is rettenetes, meg ingyenes is lett. Ekkor váltottam Windows Phone 8-ra életem egyik legjobb virtuális billentyűzete volt. Jött a WP8.1 meg a Swype bele és már nem volt az igazi ott sem, de még mindig jó volt. Aztán vissza váltottam androidra és a gBoard szépen kiforrta magát, olyasmi lett mint az első Swiftkey-X amit vettem anno. Közben próbáltam a BB billentyűzetet is, de egyszerűen nem áll rá a kezem és a prediktív szótár sem az igazi benne.
Őszintén szólva nem nagy kár érte, néhány helyen még felbukkan egy két gingerbread design elem is benne. Elavult. -
ClioRS
őstag
Tehát eljutottunk oda, hogy megmagyaráztátok miért jobb a nyomva tartás, mint az, hogy full billentyűzet van ékezetes karakterekkel. Hogy miért, azt nem nagyon értem....
Gyorsabb úgy írni, ha nem kell semmit nyomva tartani, eleve ott van a karakter. Próbáltam, tapasztalat.
-
válasz
#16820480 #74 üzenetére
Swype-on kétféleképpen lehet nyelvet váltani gyorsan/könnyedén:
Arról a "haszontalan" swype gombról indítasz a space-re egy húzást vagy hosszan nyomva a space-t (és utána nem felengedve az ujjad) a megjelenő kis listában az ujjad húzásával választasz egyet. Nincs szükség külön nyelvválasztó gombra.
Egyébként én két nyelvre állítva használtam mindig (angol-magyar) és kevesebb, mint 100-ból 1x tévedett abban, hogy melyik nyelvű szót húztam be... Gboard is így van beállítva, de mostanában ritkán kell angol szavakat használnom, így vele nincs tapasztalatom ezen a téren.
Egyébként a Swype régebbi verzióit könnyedén lehetett tanítani is... 3-4 rányomásra már azt a szót adta be adott húzásra első helyen, amire serényen mindig ráböktem (így tanítottam meg hangulatjelekre is)Vagy a nagyobb hülyeségeket simán töröltem a szótárból...
-
basaja
senior tag
A swype-ban egy mozdulattal tudok váltani a nyelvek között, ezt tudja másik billentyűzet? Nekem ez is fontos lenne, ha váltani szeretnék...
-
Csapoati
nagyúr
válasz
nickedez89 #65 üzenetére
Tehát eljutottunk oda, hogy gyakorlatilag mindent tud a SwiftKey is, csak neked nem kényelmes. Ugorgyunk.
#64: Igen, szerintem is az egyik legfontosabb beállítás ez.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
nickedez89 #61 üzenetére
A SwiftKey-nél is lehet húzogatni.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
nickedez89 #59 üzenetére
Természetesen az is beállítható, hogy mennyi ideig kelljen nyomva tartani az adott gombot, hogy feljöjjenek a plusz karakterek. Amúgy meg a rengeteg magyar ékezetes betű miatt sokkal kisebbek lesznek a gombok, én nem vállalnám be.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
nickedez89 #57 üzenetére
Hosszan nyomva tartod az adott ékezetes betű nem ékezetes párját.
-
nickedez89
senior tag
Hol van ékezetes billentyűzet a SwiftKey-ben? Én is azt használom iOS-en, de ékezetes billentyűzet kiosztást nem találtam benne!
Lehet vele ékezetesen írni, de ő találja ki, hogy mit akartam írni és nem én húzom rá az ujjam az á,é,ő,ű,í betűket sajnos.
Kár érte, sokat használtam a swype-ot! Legjobban a kis kijelzős Vodafone Smart II telómon szuperált ahol a kis betűket lehetetlen volt normálisan eltalálni pötyögős bevitellel, viszont a swype input nagyon jól használható volt!
-
Ki is b@szott itt ki Veled? Vettél egy terméket, kifizetted, megkaptad. Vagy örök életre szóló támogatást-frissítést ígértek volna az ennek megfelelően magas vételárért?
A támogatásról is meglehetősen eltérő a véleményünk. Ha valaki munkáját megfizetem, az szerintem nem támogatás, hanem az, ami jár neki.
MaCS
-
sickb
tag
Ha valaki ismer jó alternatívát ami tökéletesen kezeli a voice type írásjeleit, ne tartsa magában. 7 éve használom ezt az appot és időről időre felteszem a gboardot, swiftkeyt de nem tudok elmenni a google magyar írásjel voicetype hiánya mellett és térek vissza Swype -ra.
-
Mr.Silkó
veterán
Sose láttam értelmét, felőlem távozhat!
-
ribizly
veterán
Bezzeg a témák fizetősek maradtak...
Csalódott vagyok. Nem az első eset, hogy kib@sznak velem.
Volt anno egy zenelejátszó, amit simán egy android verzió váltáskor kivezetett a fejlesző, majd ugyanazon a néven behozta újra. De természetesen Te hiába fizettél az eredeti verzióért. Szóval kezdem egyre kevésbé érezni, hogy bárkit is támogatnom kellene ebben az életben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az ujjhúzós, érintőképernyős bevitel egyik legfontosabb szereplője nem frissül többé, a fejlesztők inkább a mesterséges intelligenciára koncentrálnak.
- BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest