Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hintalow
senior tag
EZ. KELL. AZONNAL.
-
.LnB
titán
Inkább ez mint a kecske, kő, fa, fű szimulátor....
-
Psychopeti
senior tag
Hát ez de beteg
-
saelin
veterán
Jó. Megyek dolgozni...
Reggelre ez so(k)k volt.
-
.mf
veterán
Csak a funt ölné ki belőle
Párszor már elgondolkoztam, hogy milyen lehet a játékok jövője, amit néhány gyártó próbál ránkerőltetni. Képzeld el, hogy kinectes-kamerás-wii-nunchukkal kéne egy TES-jellegű felfedezős-akció-rpg-t, vagy még inkább, egy blizz-féle grindolós WoW vagy Diablót tolni. Aki lvl 5 után sem adja fel, lvl 25-ig nem hal bele végkimerülésben, az lvl 50-re irl atomkigyúrt izomtibi lesz; max lvl-ig meg senki sem jut el, mert lesz barátnője
-
.mf
veterán
Mekkoramár
Néha nagyon el tudok merülni egyes játékokban, pl. TES sorozat. Talán MW-nél is volt már, de most, hogy Skyrim + Steam írja is, egyszer egyhuzamban beletoltam 28 órát, csak vacsora, ebéd, wc kiállásokkal. Na egy ilyen játéknál ez nem fenyeget, az ugrálástól hamar döglött lennék
-
Televan74
nagyúr
Kicsit szkeptikus vagyok, de majd megnézem. Mennyibe fog ez fájni nekünk? Mert a steamen még nincs ár.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Eszement egy játék.
-
alevan
őstag
-
Sirandrish
legenda
NecroDancer..ez kész
-
Ellia
addikt
Hát ez marhajó
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus A-DATA 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest