Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Androidos tablet topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Milyen asztali médialejátszót?
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stanlee
őstag
Szerintem erre van kulon oktatas, hogy ha a fene fenet is eszik, a kuncsaft fele sose szabad negativat mondani a ceg szolgaltatasarol. En mar kaptam a munkaltatomtol szobeli megrovast (az osszes felettem levo szintrol), mert az egyik ugyfelunknek el mertuk mondani a kollegaval, hogy szerintunk szar amit a ceg neki odatett (ilyen feladatra ezt a gepet sose adtuk meg el), es ez a mi privat velemenyunk, mert megkerdezte tolunk, hogy mit gondolunk a leszallitott arurol. Persze mindenki tudta, hogy csokis muffin nev alatt szaritott szart adtunk el, ezert nem is feszegettek a dolgot. Utana mar csak a projektmanager mondhatott a kuncsaftnak barmit, de oszinten, ha hetek ota ul az ember a megrendelonel, es mar a 20. fele megoldassal jon elo, es az sem mukodik, akkor kodosithet a manager, nagyon naiv ugyfelnek kell lennie, aki meg hisz neki.
En az egyenes, nyilt beszedet jobban szeretem, mert az lehet, hogy neha kellemetlen, de utana legalabb nem kell hazudni folyamatosan es a hazugsagok halmazaban elveszni.
Új hozzászólás Aktív témák
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest