- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Steam Deck
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pelgrim_v1 #30 üzenetére
Nincs késés. A Polarisra írtam ezt, hogy a top 15 -ben lesz hiába csak tűzoltársa rendelték. Ezt már leszállították, már folyik az összeszerelés, jövő év elején lép üzembe. [link]
-
Nem maga ez a pár száz CPU, hanem a presztízs vesztés.
25.-én egyszerre jelentette be Nvidia adatközpontos vezetője és az ALCF igazgatója a dolgot, Intel zuhant is gyorsan egy kicsita tőzsdén de mára vissza jöttek.
A nemzetközi sajtót is bejárta, hogy nem tudják tartani ismét a határidőt a kékek Aurorára ráadásul most kiderültek furcsaságok ráadásul azért ez nem egy leselejtezendő masina lesz, mert most is a világ 15 leggyorsabb gépe között lesz, jövőre pedig kibővitik és továbbra is kutató munkákra fogják használni., be fog lépni a Top 10 be a bővítés után.. -
Nekem érdekes a hír mivel ez egy Nvidia projekt nem AMD még ha arra is van kihegyezve itt mind a két hír,milyen CPU van benne, nem a 2240 darab A100 Nvidia gyorsítóra Nvlinkkel összekötve.... A HP. az Nvidián át lett felkérve a projekt létrehozására ezért nem értesítették külön az AMD-t.
Tartogasd az epés megjegyzéseidet másnak, engem nem hat meg .Agyturbina : tudjuk hát
vannak álértetlenek, lásd feljebb
-
Ez amúgy miért fontos?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- World of Tanks - MMO
- Formula-1
- Konteó topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- 3D nyomtatás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest