- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- OLED TV topic
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Androidos tablet topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gadgetfun
tag
válasz attila9988 #91 üzenetére
" A tablet most ott tart, ahol a netbook a megjelenését követően. A piac még nem döntötte el hogy kell -e neki, illetve hogy mire."
De eldöntötte, eladtak vagy negyven milliót másfél év alatt belőle és az eladott számítástechnikai cuccok 20%-a ma már tablet. Erről szól a cikk." Manapság mindenki panaszkodik egy fél kilogrammon is. Ennyit meg se szabad érezni."
Javaslom, tegyél a zsebedbe/táskádba reggel egy fél kilós súlyzót és cipeld egész nap, garantálom estére örülni fogsz, hogy leteheted.[ Szerkesztve ]
"Minnél ostobábbnak gondolnak az emberek, annál jobban meglepődnek majd, amikor megölöd őket" - Jó, tudom hogy az "fan" de mikor bereggeltem elgépeltem, és lusta voltam kijavítani...
-
llaszlo
veterán
válasz attila9988 #91 üzenetére
Tudod nem mindenki kocka vannak más emberek is a világon.
Azt meg nem tudom honnan vetted, hogy egy notebookon nem lehet dolgozni. Max neked nem felel meg.
Továbbá az sem igaz, hogy a netbook bármikor is volt annyira népszerű és lett volna akkor piaca, mint a tabletnek.
Amit meg a tabról írtál abban van egy nagyon kicsi alap, csak éppen nem arra van amit te leírtál. Használtál már egyáltalán tabletet? Nem úgy, hogy itt van és 5 perc után kész ennyi volt.Leírhatnám én is, hogy miért nem asztali gép és miért notebook, de fölösleges lenne. Úgyis lenne aki beleköt. Viszont biztos vagyok benne, hogy a mai igényeket nézve sokkal többen értenének velem egyet.
Keri2: Ezt a billes részt nem értem. A szigetes billentyűzettel sokkal gyorsabban tudok gépelni és jóval kevesebb hibát vétek. Pont azért mert jobban elkülönülnek a billentyűk egyámstól. És hülyét kapok ha más típusú billentyűzeten kell gépelnem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest