- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Dell notebook topic
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Analóg fényképezés
- Milyen alaplapot vegyek?
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Az Intel volt vezére beismerte, hogy benézte az AI-t
- CPU léghűtés kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
Ha már a szokásokra hivatkoznak néhányan, valaki mondja el nekem, hogy milyen régi magyar szokás a valentin nap?
Rendben, legyen. Az elv maga szép, azt nem is ellenzem.
Ami zavar az inkább az, hogy olyan szokások amik régen voltak feledésbe merülnek.
Itt a gógli, segítsetek és mondjátok el nekem, hogy mi a helyzet a május fával. Szerintem vannak mára jópáran, akik azt sem tudják mi fán trem.
De valentin nap az cool!
-
-
antikomcsi
veterán
Személy szerint én sem tartom jó dolognak. Pontosan azért, mert nem arról szól amiről kéne. Nem is értem, hogy miért kell mindent átvenni, más, szerintem nállunk sokkal kúltúrálattlanabb ország szokásaiból.
Már kiráz a frász amikor azt hallom a szomszéd gyerekektől, hogy nálluk barbekjú parti lesz (mi ezt még szalonna sütésnek ismertük) , vagy tavaj év végén volt helovén buli, mindenféle vásárolt jelmezzel.
Az egyetlen magyarázat amit látok, az az, hogy még több alkalommal, még több vackot adjanak el nekünk, még drágábban. Majd a hülye magyaroknak is jó lesz az címszóval.
Valentin nap? Egy érdekesség. Múlt héten bementem egy virágosba venni egy szál rózsát a feleségemnek, csak úgy. Nem volt semilyen apropó, és nem volt Valentin nap sem.
Sima celofánba csomagoétattam, egy szál zölddel. Fizettem érte borravalóval együtt 400 Ft-ot. (350 lett volna)
Valentin napon betértem ugyan ebbe a virágboltba, és szintén egy szál rózsát kértem, csak most zöld, és celofán nélkűl. Ez a mutatvány így pár nappal később az extrák nélkül 700Ft-ba került.
Azt hiszem, ez mindent elmond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Diablo IV
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nyaralás topik
- Háztartási gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Canon EF 100-400 f4.5-5.6 L IS USM II objektív eladó
- ÚJ, 27% számlás! AMD Ryzen 7 7800X3D (96M Cache, up to 5 GHz) Processzor! BeszámítOK
- NAGYKIJELZŐS HP ENVY / Nvidia 2gb dedikált / Intel CORE i7 /8gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill
- SAMSUNG Galaxy Z Flip 4 128GB, Pink Gold FÜGGETLEN
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Samsung Galaxy A14 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest