Hirdetés
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- 3D nyomtatás
- Dell notebook topic
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sofian
őstag
Ez régen is így volt... ha zsarolni akartak akkor a 18. században is megoldották.. nem kell ehhez a Google.
Másik pozitívum, hogy egy nem USA állam hatósága az állampolgára otthon tárolt adataidhoz hamarabb hozzáfér mint a Google-nél lévőkhöz..A paranoia nem jó dolog. Ha valós okod van félni tőle hogy fel akarnak használni ellened információt akkor aggódj. Minden más esetben max a gyógyszeripar malmára hajtod a vizet.. Konteó MÓD OFF
-
Baltásgyilko
csendes tag
Akkor azért is rád húzzák a vizes lepedőt, mert van egy kék pólód. Persze értem mit akarsz mondani, de szerintem ne szenvedjünk üldözési mániában. Továbbá nem hinném hogy emberek olvassák, valószínűleg számítógépek keresnek kulcs szavakat és az alapján tolják a reklámokat. Szerintem eléggé túl van lihegve ez a téma, becsületes átlag emberként szerintem nem kell tartani ettől.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7 - 12700 12Mag / 20Thread - LGA1700 - 3.6GHz - 4.90 GHz, 25M Cache
- ÚJ! Razer Blade 17" RTX 3070 - i7 11800H - 16GB - 1TB - FHD 360hz - EU / BeszámítOK
- Rapoo V500 Alloy magyar mechanikus billentyűzet
- Eladó PC AMD Ryzen Threadripper 2990WX/ X399 Xtreme/ 128gb RAM
- Macbook Air M1 2020 A2337 (Több db)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest