- Kezdő fotósok digitális fényképei
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS notebook topic
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
Köszi az info-t mindkettőtöknek!
Hát bizony ez így "ciki"... pontosabban méltatlan a CIB részéről, felém.
Igaz... eleve annak gondolom, hogy sok-sok év ingyenes hardver token használatának lehetősége eltörlése után gyakorlatilag rákényszerítettek arra, hogy a mobilos applikációt használjam.
Mert elvből nem voltam hajlandó havi 700 forintot fizetni ezért. Igen, nekem ennyit mondott az ügyintéző, amikor felhívott, és tájékoztatott a kötelező változásokról.
Persze 300, de még 3 forint havidíj is méltatlan volna, hiszen korábban sok évig ingyenes volt. (Csak akkor került pénzbe valakinek, ha elhagyta, mert 5.000 forint volt az eszköz pótlása. De én vigyáztam rá. Karcmentes állapotban adtam le a fiókjukban.)
Inkább hálásnak kellene lenniük, hogy már "ezer éve" az ő ügyfelük vagyok.
Ám most már a mobil applikáció (jelszó generálásra) használatának körülményessége miatt, és ha tényleg "csak" 300 forint havonta, már hajlamos vagyok inkább kérni ismét a hardver tokent.
A fentebb említett számítógépes Android emuláció hogyan működik egyébként?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Gurulunk, WAZE?!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- BestBuy topik
- Autós topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Félkonfig Asus z690, i7-12700k, 4x8gb 4400mhz, 1tb Ssd,
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3069, 93% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó. Csatlakozók: 4db HDMI, LAN, 3db USB, ANT-TV, VGA, AV T
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest