Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
Köszi az info-t mindkettőtöknek!

Hát bizony ez így "ciki"... pontosabban méltatlan a CIB részéről, felém.
Igaz... eleve annak gondolom, hogy sok-sok év ingyenes hardver token használatának lehetősége eltörlése után gyakorlatilag rákényszerítettek arra, hogy a mobilos applikációt használjam.
Mert elvből nem voltam hajlandó havi 700 forintot fizetni ezért. Igen, nekem ennyit mondott az ügyintéző, amikor felhívott, és tájékoztatott a kötelező változásokról.
Persze 300, de még 3 forint havidíj is méltatlan volna, hiszen korábban sok évig ingyenes volt. (Csak akkor került pénzbe valakinek, ha elhagyta, mert 5.000 forint volt az eszköz pótlása. De én vigyáztam rá. Karcmentes állapotban adtam le a fiókjukban.)
Inkább hálásnak kellene lenniük, hogy már "ezer éve" az ő ügyfelük vagyok.
Ám most már a mobil applikáció (jelszó generálásra) használatának körülményessége miatt, és ha tényleg "csak" 300 forint havonta, már hajlamos vagyok inkább kérni ismét a hardver tokent.
A fentebb említett számítógépes Android emuláció hogyan működik egyébként?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Vanguard
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Hobby elektronika
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen monitort vegyek?
- Linux Mint
- További aktív témák...
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 14 Plus Yellow Super Retina XDR, hosszú üzemidő ,100% Akku,3 hó gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest