Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS notebook topic
- Nem csalás, nem ámítás: megérkeztek a Xiaomi notebookjai
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kompakt vízhűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Codiac
csendes tag
ez már prémium!
-
jaszy91
aktív tag
MASZK1 parancsolj http://www.silentpcreview.com/article936-page1.html
-
tornas
őstag
700 W-os full moduláris tápot is ritkán látni.
-
nyunyu
félisten
válasz
Rypejakten #13 üzenetére
A mai tápok 90%-a "kompatibilis" a Haswellel, ez csak marketing-csel, hogy rákényszerítsenek arra, hogy új tápot is vegyél.
Azert a 0.05A-nal is stabil feszultseg nagyon nem trivialis.
Corsair HX520-am (~Seasonic S12-II) peldaul szemrebbenes nelkul lekapcsol, ha csak az 1A-t fogyaszto vizpumpa van radugva, se alaplap, se vinyo.
Ugyhogy vizhutes atepiteskor kenytelen vagyok egy ezereves Chieftec HPC340 taprol jaratni a pumpat, aminek nincs alulterheles vedelme. -
kpal
nagyúr
850 -est elviselnék
..de marad még a jól bevált Corsair TX650 5év gariból 2év hátra van .
-
twine
veterán
"ütős táp trió"
-
Zotya84
őstag
válasz
Rypejakten #22 üzenetére
Nem rossz, csak néha kevés lenne a GLAN sebessége, néha nem mindegy, hogy 1*70-100MBps vagy 2-3*70-130MBps a tempó... Sokszor mindegy, de néha nem...
-
kromatika
veterán
Jónak tünnek nagyon.Kérdés persze hogy mi lesz az áruk.Azért egy 550V-os is jó lett volna ebbe a sorozatba.
-
Zotya84
őstag
válasz
Rypejakten #20 üzenetére
Most is épp 1+5+2 (SSD-HDD-ODD) van használatban... Meg egy molex elmegy az eSatakra (2)...
NASon gondolkodtam, de még nem találtam olyat, amit szívesen használnék, vagy ha igen akkor az ára
...
-
Zotya84
őstag
-
[CsuCsu]
őstag
válasz
SQX_Barto #10 üzenetére
Azért az AX ennél egy kategóriával feljebb van. Ez inkább HX és 35-45k-ra tippelem. AX 50k+.
Másrészt azok zseniális tápok, 7 év garit adnak rá. Csak hát az áruk... Elgondolkoztam rajta, hogy beruházzak egyre és majd a következő gépemet is eteti, de inkább letettem róla pénzügyi okok miatt.
-
M107
addikt
A 700W adnék max 25000 Ft és akkor lecserélném az Fsp Aurum 550W-om erre, bár a régi tápomat sem használom ki, csupán már 2 éves és hát ki tudja meddig bírja, + eladom és csak hozzá rakom ami kell s megvan a új táp megint 2 évre.
Kivi vagyok mennyi rájuk a gari ?
-
Zimmy88
tag
Szép, szép, de feleekkora teljesítménnyel még szimpatikusabbak lennének
-
Chrys_
addikt
Csak a saját kábelei csatlakoztathatók hozzá, vagy léteznek hosszabbító kábelek, amelyek direkt a tápegységhez köthetőek?
-
SQX_Barto
addikt
" A hűtést egy 135 mm-es, hőmérséklet-vezérelt ventilátor oldja meg, mely a gyártó szerint alacsony zajszint mellett üzemel."
Van olyan, amikor agyártó azt mondja, hogy nem üzemel alacsony zajszint mellett?
Pontosan ez volt az első gondolatom nekem is.
Ár biztos nem lesz olcsó, full moduláris 80+ Gold-os tápok na meg nem is kis teljesítményűek, gondolom (látatlanban) valahol a Corsair Ax szériához hasonló árakon lesznek. (Ez csak egy laikus elgondolás, sose értettem a tápokhoz, nem megkövezni tévedés esetén
)
#DemonDani: Mit kell támogatni a Haswell-en? (Nem kötekedés, komolyan kérdezem)
-
DemonDani
addikt
Van olyan ütős, hogy támogatja a Haswellt?
-
sing1ep1ayer
őstag
Az is lehet hogy a csavarok ugyanoda esnek mindkét méretnél, de ha mégsem, akkor gumibakokkal biztosan fel tudsz erősíteni a 135mm-es helyére egy 140mm-est. Azokkal simán lehet annyit játszani, ráadásul így a rezgést sem adja majd át. (Jajj de kellene most egy emotikon kis villanykörtével a feje fölött!
)
-
törölt tag
Miért a 135mm ventikkel trükköznek a gyártók? Látszólag a 140mm is még éppen elférne.
Nem szeretnék ha cserélgetnék?
-
Retekegér
MODERÁTOR
Ez az a teljesítményszint, ami nem érint, de tetszetősek és a Seasonic belső is biztató.
-
FRENK1988
veterán
Kár, hogy a matricázó cég nem teszi közzé, hogy ki a gyártó partnere...
-
Angel1981
veterán
" A hűtést egy 135 mm-es, hőmérséklet-vezérelt ventilátor oldja meg, mely a gyártó szerint alacsony zajszint mellett üzemel."
Van olyan, amikor agyártó azt mondja, hogy nem üzemel alacsony zajszint mellett?
-
sing1ep1ayer
őstag
Nem tűnik rossznak, de olcsónak sem.
-
eclipse006
őstag
Brutál tápok. Tetszik a hűtődizájn.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A V700, V850 és V1000 jelzésű megoldások a combosabb gépeket is könnyedén elbírják.
- PlayStation 5
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Filozófia, pszichológia
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Linux felhasználók OFF topikja
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Társasjáték topic
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest