- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
Én azt veszem észre még,hogy ahol tényleges USB-C eszköz van a háztartásban, ott csilliós laptopok vannak.
Ahol meg asztali gép/gépek vannak, ott nem futja USB-C eszközökre, vagy a falidugaljas gyorstöltőn kívül semmire nincs igény.
(forrás: sok ügyfelem van ~80+...sulis, tanár, nyugdíjas, vállalkozó és pár suttyó)
Az egyetlen komolyabb stúdiós barátomnál pedig még mindig firewire dedikált kártyával.Nekem a dedikált USB-C csatit az alaplapomon megeszi egy 4200ft-os dugasztáp a gyorstöltésben, úgyhogy teljesen jogosan nem reklámozom a hasznosságát senkinél

-
anaqer
veterán
Uhhh, nyilván a háromszor forgatós téma előttem sem ismeretlen - i430VX körül kezdtem USB-zni, nem kell mesélni a szopódásokról...

De tényleg annyi lófütyire sok új USB-A cucc van még (csúcs gamer bill. és egér, 4k webcam, terás pendrive, BT adapter, minden elképzelhető cucc), hogy az nem mostanában fog kikopni. És ez nem véletlen - az RJ45 is eredetileg mit tudott? 10 Mbps. Hol tartunk most, 10 Gbps...?
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- Gumi és felni topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LEGO klub
- VGA kibeszélő offtopik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest