- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- OLED TV topic
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
WayneGace
őstag
Én is megnyugtatlak téged, pontosan annyira készült nekem ez a videó, mint neked. Kivéve, ha egy játékfejlesztő cégnél vagy döntéshozó és új grafikus motor licenszt akarsz vásárolni. Szinte már sajnálom, hogy úgy érzem emeli egy videó színvonalát, ha figyelnek az apró részletekre is, nem csak arra, hogy hogyan pattan a parázs és világítja meg a környezetet. Elnézést minden unreal engine fanboy-bót, ha létezik egyáltalán ilyen.
Nem akarok falme-et kelteni. Tehát szuper, mikor jön, várós, stb... -
WayneGace
őstag
Van némi különbség a sci-fi meg az egyszerű emberi logika között. Pl. nem lángvágóval megyek neki a láncnak, ha simán le tudom tépni, főleg, ha ilyen ultra-mega-hiber brutál robot aprító ember vagyok. Ha figyelnek az ilyen dolgokra is, akkor az szerintem növeli a videó színvonalát.
-
WayneGace
őstag
Ebben a nagy sötétségben el lehet fedni az új motor hinyosságait is, amellett, hogy pár fényeffekt is szépen mutat. Az a bajom az ilyen videóval függetlenül a látványtóll, hogy logikátlan számomra. Tudom, hogy nem is az a célja a prezentációnak, de mégis miért nem tépi le a láncot, ha ilyen erős, miért üt olyan nagyot egy cigi és miért nem lő a nagy gép azonnal, amikor látja, hogy a társait felaprították?
Új hozzászólás Aktív témák
- Native Instruments Kontrol S49 MK3
- ELADÓ i5 14600KF + RTX5070 + 32Gb DDR4 + 600W Platinum + Wifi + SOK GARI + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS IS!
- Nintendo Switch Lite CFW 20.4 + 256GB microSD, Dual Boot + Atmosphere 1.9.4 + 3 hó garancia!
- Lenovo Thinkpad T14 -50% 14" Brutál AMD Ryzen 5 PRO 4650U 6Magos 16GB 512GB SSD FULLHD IPS MATT
- Nintendo Switch OLED 20.4.0 + Android 15, 256GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3500
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest