- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezetékes FEJhallgatók
- Steam Deck
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
baliii
senior tag
Nem értem miért van mindenki elájulva, eddig is voltak rá majdnem ilyen szép játékok, amik ráadásul a gyengébb 1.genereációs touchomon is futnak.
Az meg, hogy ezt a látványt el merték nevezni UE3-nak, az hihetetlen számomra, szimpla szemfényvesztés, csak meg kell nézni a videót ás látni, hogy ez még akkor sem közelíti azt meg, hogyha minden beállítást a minimumra teszünk, és beállítunk valami extrém kicsi felbontást. Erre csak azért, mert elnevezték UE3-nak, aminek semmi alapja, mindenkinek leesik az álla hogy húúúúúúúúú micsoda, közben csak rá kellene nézni a videóra ás hinni a szemünknek, hogy ez bizony nem az.
egyébként sincs értelme erre a cuccra FPS-t csinálni, mivel egyszerűen katasztrófa az irányítás az érintőkijelzőn, ráadásul az amúgy is kicsi képnek így az 1/3át kitakarod a kezeddel (próbálgattam én is a játékokat amikor megvettem a touchot, de hamar feladtam és maradtak az alap dolgok rajta, kővarázsló meg ilyenek.). Persze ennek ellenére ki szoktam próbálni az új címeket, de eddig egyetlen sem tudott 10 percnél tovább lekötni a Fieldrunners-t elszámítva, de az sem a garfikájától jó, hanem ötletes.
Viccnek jó volt, de ennyi. Amúgy remélem tényleg 5 éven belül utolérik az xbox360 tudását, bár kicsit gyanús, hogy a minimum 10 éves (sajnos pontosan nem emlékszem, mennyi) éves PS2 tudását sem sikerült eddig, max a psp-nek, de én még ara sem mondanám tiszta szívvel, pedig jó pár hónapig játszottam vele, jó sok játékkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamerek, tartalomgyártók FIGYELEM! DELL Alienware LCD monitor
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7440 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- G.SKILL Trident Z Neo 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz F4-3600C16D-64GTZN
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest