- Milyen videókártyát?
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Videószerkesztés
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ZIDOO médialejátszók
- Raspberry Pi
Új hozzászólás Aktív témák
-
MeszesKPT
őstag
Még a Digital gyárában voltam anno, azért durva belegondolni, hogy mi minden kellhet az újbóli gyártás beindításához.
-
awexco
őstag
Simán lehet , h 5nm re készítik a gyárat ...
-
Freiherr
őstag
Régi szép idők...volt egy elterjedt hit, hogy a K-s COSTA RICA procik jobb tuningpotenciállal rendelkeznek, mint a MALAY-ok. Fene se tudja , volt mindkét féléből több is , ezt nem nagyon figyeltem.
-
atus72
őstag
Ezt most hogy? Előbb rágcsáló és kígyómentesítést is végeznek?
-
Lacika112
aktív tag
Azért nem kicsit kuncogni való hogy olyan jól haladnak a 10nm el meg a 7nm re állással hogy egy 6 éve bezárt 14nm es gyárat újraindítanak látván ahogy a 10nm ből úgy a 7nm ből se lesz semmi
5+ éve 14nm en vergődnek ez alatt a konkurencia 32nm FX-9590 4/8 220 wattól eljutott 7nm Ryzen 9 3950X 16/32 105 wattig.
-
BiP
nagyúr
válasz
Tigerclaw #12 üzenetére
Lehet, hogy a korábbihoz képest csökkent a kereslet, gyártást tekintve még mindig túlkereslet van, nem tudnak eleget gyártani.
Gondolom Xeonoknál már előre leadott rendelések vannak, jól tudják monitorozni, hogy mekkora a valós igény, és megéri-e újraindítani az üzemet. -
Tigerclaw
nagyúr
Ennyire rossz a kihozatal bizonyos termékekből, hogy a csökkenő kereslet mellett még új gyárakat kell megnyitni? Az AMD mennyi piacot vett el az Inteltől eddig? Esetleg új termékvonal gyártásába fogtak?
-
johnywalker
őstag
Hibázni jól is tudni kell...
-
Noukoum
veterán
válasz
Cyberboy42 #2 üzenetére
Nem valószínű. Még rengeteg személynél adott a csakazintel jelenség.
-
Itt nem félvezetőgyártó üzem, ha jól értem. Ez csak applikálja a kész félvezetőket nyákra.
-
Valahol gyártani kell a G3420 Pentium-ot!
-
válasz
Cyberboy42 #2 üzenetére
-
pengwin
addikt
válasz
Cyberboy42 #2 üzenetére
Tudom csak viccelsz, de így is visszavittek egy csomó dolgot 22nm-re, szerintem tudják majd hasznosítani az üzemet esetleges forgalomcsökkenés esetén is.
-
Cyberboy42
senior tag
Mire felfuttatják a gyártást, és növelik a kapacitást, addigra pont elég ügyfelet veszítenek majd ahhoz hogy ismét leálítják
-
Z_A_P
addikt
Mikor zartak be a Costa Rica-i üzemet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A vállalat két ütemben tervezi helyreállítani a működést, amivel a Xeonok ellátási problémáin próbálnak javítani.
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új ASROCK A520M PG Fèlkonfig - Ne hagyd ki! 0% THM-RE is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest