Új hozzászólás Aktív témák
-
nicu71
addikt
válasz
this is life #353 üzenetére
hozzáállás kérdése.Nekem bejön és gond nélül tudom használni,más meg nem...dehát van alternatíva
-
nicu71
addikt
válasz
Sk8erPeter #348 üzenetére
Én nem nagyon hallgatnék senkire.Feltenném a gépre,miután elolvastam a pro és a kontrát,és majd meglátjuk mi is az igazság,mi zavar,és mi nem.
Részemről semmi gond vele,eszem ágába sincs visszaváltani 7-re. -
nicu71
addikt
pontosan arra az egy dologra tapintottál rá,ami nekem sem tetszik az amúgy számomra remek win 8-ban.
Én is szeretem kontrollálni ,mit ,mikor frissit,de muszáj volt a defender miatt beállitani automatára/néha ha gyanus dolgot észlelek, akkor ránézek a "telepitett frissitések" mappára. -
nicu71
addikt
felőlem akár viszarakják a start menüt akár nem ,hidegen hagy...akkor is a legjobb windows a 8-as,és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Eredeti játékok OFF topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mesterséges intelligencia topik
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Windows 10
- Formula-1
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Egyedi ékszerdobozka
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest