Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az, hogy az == nem tranzitív, elég ősi okai vannak, stb. De konkrétan én még nem találkoztam olyan helyzettel, ahol ez probléma lett volna. Többször használok ===-t, mivel elég szigorúan ellenőrzöm a változók típusait, valószínűleg ezért. Backtrace PHP 4.3 óta van. De a 4.x egy vicc, ténylegesen úgy igazán az 5.2, de inkább 5.3 óta használható jól, ez igaz. Azóta kezdik kidobálni a régi hülyeségeket (register_globals
), remélhetőleg előbb-utóbb javulni fognak ezek a gondok.PHP-nál szabadság alatt azt értem, hogy könnyű vele kódot írni, szinte bármilyen stílusban, nincs megkötés, hogy pl erősen típusos vagy OOP van csak, stb. Igencsak elterjedt, sok emberhez eljutott. Ami meg ilyen populár nyelv, ott több lesz szar.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Assetto Corsa Rally
- Opel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Steam topic
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3883, 100% Akkumulátor
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), remélhetőleg előbb-utóbb javulni fognak ezek a gondok.