Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Igen, már megbeszéltük jópárszor, hogy igénytelen programozók, így igénytelen alkalmazások mindig voltak-vannak-lesznek, lerágott csont, felesleges róla beszélni. De a "Tehát akkor most a fejlesztő kényelme miatt szívjon a user
MS-féle filozofi " akkor sem értem, hogy jön ide. Egyébként meg ez hülyeség, hogy ez MS-specifikus. Nagyon igényes alkalmazások IS vannak a Microsofttól (pl. fejlesztői eszközök), ahogy egyébként sem, nem érdemes általánosítani itt sem.Amire pedig vlevi gondolt, az pont nem ez, hanem ő azt írta, hogy nem mindig lehet olyan egyszerűen vagy egyértelműen lekérdezni adott feature-öket, mert annál összetettebb a dolog, mint hogy egyetlen if-be összefoglalható lenne, vagy épp az adott fejlesztői környezet nem teszi ezt ilyen egyszerűen lehetővé (legalábbis én így értelmeztem az írását).
Új hozzászólás Aktív témák
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ASUS 23" FULL HD Monitor VZ239HE
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256 GB Használt, megkímélt 93% akku 2026. 02. 27-ig
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
MS-féle filozofi " akkor sem értem, hogy jön ide. Egyébként meg ez hülyeség, hogy ez MS-specifikus. Nagyon igényes alkalmazások IS vannak a Microsofttól (pl. fejlesztői eszközök), ahogy egyébként sem, nem érdemes általánosítani itt sem.