- Apple MacBook
- Fractal Scape: Gamer headset vájtfülű játékosoknak
- Steam Deck
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Dobozos formában is befutott az AMD 32 GB-os csúcs-Radeonja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Fujifilm X
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Igen, már megbeszéltük jópárszor, hogy igénytelen programozók, így igénytelen alkalmazások mindig voltak-vannak-lesznek, lerágott csont, felesleges róla beszélni. De a "Tehát akkor most a fejlesztő kényelme miatt szívjon a user
MS-féle filozofi " akkor sem értem, hogy jön ide. Egyébként meg ez hülyeség, hogy ez MS-specifikus. Nagyon igényes alkalmazások IS vannak a Microsofttól (pl. fejlesztői eszközök), ahogy egyébként sem, nem érdemes általánosítani itt sem.Amire pedig vlevi gondolt, az pont nem ez, hanem ő azt írta, hogy nem mindig lehet olyan egyszerűen vagy egyértelműen lekérdezni adott feature-öket, mert annál összetettebb a dolog, mint hogy egyetlen if-be összefoglalható lenne, vagy épp az adott fejlesztői környezet nem teszi ezt ilyen egyszerűen lehetővé (legalábbis én így értelmeztem az írását).
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- BestBuy topik
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Banggood
- Fractal Scape: Gamer headset vájtfülű játékosoknak
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera 12/256 GB Új
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

MS-féle filozofi " akkor sem értem, hogy jön ide. Egyébként meg ez hülyeség, hogy ez MS-specifikus. Nagyon igényes alkalmazások IS vannak a Microsofttól (pl. fejlesztői eszközök), ahogy egyébként sem, nem érdemes általánosítani itt sem.