Hirdetés
- Hővezető paszták
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
- Videós, mozgóképes topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Jelenleg semmi nem indokolja, hogy az olvasottak alapján erőltessem, mivel van egy nagyon jól bejáratott Windows 7-em, amit elégedetten használok. A 8-as viszont az eddigiek alapján nem győzött meg (amennyit használtam, meg amiket olvastam róla, lásd előbbi, már kipróbálás nélkül is igen idegesítőnek tűnő, napi szinten előkerülő dolgok).
Egyébként jó, ha valakinek beválik, nincs azzal semmi gond, sőt, örüljön neki, eddig a topicban inkább az váltotta ki a nagyobb vitát, ha valaki személyes sértésnek vette, hogy épp szidják a 8-ast, és elkezdett "dehát ez akkor is jó, akármit mondasz"-jelleggel védekezni, pedig sztem inkább valós, hasznos újításról mindenki szívesebben olvasna, mint arról, hogy de igenis tök szép a Metro UI, és "akkó is jobb, mint a 7-es".
Amúgy a senkire nem hallgatás nem biztos, hogy mindig jó döntés.
Legalább akkor nem lepődsz meg bizonyos dolgokon.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3354
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest